Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kaldkaffe”
Anmeldelse av Kaffebonna

Kaffebonna
Vurdert som nr. 4 av 15 Smått og godt i Tromsø
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Gikk innom nede på «torget», søndag ettermiddag. Lite folk der, perfekt, for da er det ikke så lang ventetid på kaffen. Bestilte en kaffe latté to go. Ble stående å vente i 7min, da jeg undervurderte tida hun brukte på å lage kaffe til de foran meg. På de 7 minuttene kunne jeg stadig observere at hun satte en te, en kaffe etc på disken, og mersom kastet plastlokkene på disken. Hver kunde tittet på henne, men hun ga ikke noe tilbake. Noen gang tittet hun ut i lokalet, med strekmunn. Jeg var spent, gikk fram, kaffen ble satt på disken, å der kom lokket da vettu. Jeg sa bare «tuuusen takk, ha det bra». Vel ute skulle kaffen nytes på vei i høstsola, mmmm, den var pisslunka......

Dato for besøk: august 2020
Takk, Frkdesiree
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (462)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 462 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Gikk innom for å kjøpe meg noe å ha med på hurtigbåten og det angrer jeg ikke på. Kjøpte en croissant og en croissant med mandler,noe så nydelig. Dit skal jeg igjen neste gang jeg er i Tromsø

Dato for besøk: august 2020
Takk, SivHege2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Profesjonell barista med en fin plassering på en solskinnsdag. God kaffe, men det var mye for de ansatte å gjøre, og serveringen tok noen minutter på grunn av det. Frappen var ikke en ordentlig frappe med knust is, men mer som en islatte

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 217sebastianj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale, sentralt, kjempegode boller og kaffe. Og de har en isbar som neppe overgås i hele Tromsø

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dhodotdoydhf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Ved første øyekast så nedprioriterte vi å besøke denne cafeen, da den så stor og upersonlig ut. Men vi fant ut at vi ville ha med oss nykvernet kaffe på veien videre sørover, og gikk derfor innom sjappa på siden. Da ble jeg helforelsket i stedets interiør og lukter. Lampene og flisene var magiske. Samt at vi ble behandlet skikkelig godt. Vi fikk med takeaway kaffe på kjøpet, og den var skikkelig mørk og god! Takk for besøket, vi kommer nok igjen neste gang vi er i Tromsø!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
paal-ee, General Manager på Kaffebonna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Tusen takk for fin respons. Dere er hjertelig velkomne tilbake :-)
Kaffebønna har 6 avdelinger i Tromsø, Strandtorget, Stortorget (kaffebar + bakeriutsalg), Havneterminalen, Jekta Storsenter og en liten i "Forskningsparken".

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kaffebonna, så også på

 

Har du vært i Kaffebonna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din