Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frappe og service”
Anmeldelse av Kaffebonna

Kaffebonna
Vurdert som nr. 4 av 21 Smått og godt i Tromsø
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Andre gangen man blir totalt skuffa over kaffesmaken.
Servicen er ikke til å skryte av. Opplæring mangler.
Blant anna burde det kanskje opplyses at Frappe er nemlig bare en vanlig iskaffe med litt sjokoladesaus opp på, og det tar dere betalt 60kr for. Smakte ikke godt heller på toppen av kaka.

Dato for besøk: august 2021
Takk, leravoro99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (472)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 472 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Koselig! Nydelig kaffe og bakverk☕️ Anbefales for alle som er glad i godt utvalg av kaffe, te og bakst

Dato for besøk: juli 2021
Takk, veronicau673
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2021 via mobile enheter

Hyggelig café midt i Tromsø. God kaffe og kanelbolle, og muligheter for å jobbe på PCn med wifi. Betjeningen var imøtekommende og hjelpsom. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mai 2021 via mobile enheter

Her var jeg rett og slett sjokkert over dårlig smittevern. De fleste har kommet seg over på bestilling fra bordet, men ikke her. Tror jeg telte 12 personer i køen for å bestille mat. Videre satt man ganske trangt og jeg hadde forventet pleksiglass mellom bordene. Jeg ble engstelig og vi dro så fort vi hadde spist. Vi var på den ved Nerstranda.

Dato for besøk: mai 2021
2  Takk, Klangbra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mars 2021

Stedet har sentral beliggenhet i Tromsø. Vi var der om ettermiddagen så utvalget av bakverk var mangelfullt, men vi spiste skillingsboller som var gode. Mannen min var også godt fornøyd med med kaffen. Hyggelig service.

Dato for besøk: mars 2021
2  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kaffebonna, så også på

 

Har du vært i Kaffebonna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.