Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært gode drinker. Servitøren”
Anmeldelse av Solid AS

Solid AS
Vurdert som nr. 6 av 8 Kaffe og te i Tromsø
Prisklasse: USD 11 - USD 33
Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Svært gode drinker. Servitøren var åpen for å lage det du selv ønsket, selv om det ikke var på menyen. Flott opplevelse!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, victoriagul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (110)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 110 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Veldig gode drinker, veldig service innstilte ansatte. Har vært her flere ganger. Alle virker som de vil det beste for bedriften. Kommer tilbake igjen og igjen. Topp sted for å dra ut/vorse de ansatte har mange gode anbefalinger!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, simness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Kjempekoselig plass som du helt fint bare kan "dette" innom, koselige folk treffer du alltid, tidvis veldig fult.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Hege E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Denne plassen skuffet da det både er dyrt og dårlig service. Da de ikke har vin/drinkmeny ba jeg bartenderen lage meg en god drink alla mojito. Det jeg fikk lignet mer på white russian, og smakte ikke noe bedre. Uttykte at jeg var skuffet og ba pent om å heller gå et glass rødvin. Personalet var ikke interessert i å høre på hva jeg sa, og opplevdes som lite imøtekommende og vennlig. Tromsø har alt for mange flotte utesteder til at det er verdt å ta turen hit.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, SolveigBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Fikk drinker som ikke holder mål. Tilbød å betale noe i mellom for å få nye drinker da vi synes det er særdeles ubehagelig å klage. Blankt avslag og ingen god service. Serverer ikke god GT i melkeglass og mixer en annen drink (ba om noe mojito-lignende men fikk noe helt annet) som virkelig ikke holder mål! At det ikke er lås i døra på herretoalettet bekrefter inntrykket desverre.

Tromsø har for mange bra steder til å kaste bort tida på solid.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Pål-Are B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Solid AS, så også på

 

Har du vært i Solid AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din