Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Morgen sjelefred!

09:00 - Og starte morgenen her med avslappende badstuer i fredfulle omgivelser er som balsam for... les mer

Anmeldt 14. desember 2020
Reisejente85_
,
Larvik, Norge
via mobile enheter
Fantastisk på alle måter!

Vi var en gjeng på 8 som hadde en 4timers cruice med full pakke! Maten var helt fantastisk og... les mer

Anmeldt 26. januar 2020
Skadefryd
Les alle 150 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Nordlysjakt med buss
774 anmeldelser
fra USD 141,94
Mer informasjon
fra USD 222,03
Mer informasjon
fra USD 207,84
Mer informasjon
fra USD 141,94
Mer informasjon
Anmeldelser (150)
Filtrer anmeldelser
150 resultater
Vurdering fra reisende
123
11
4
7
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
123
11
4
7
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 150 anmeldelser
Anmeldt 19. januar 2018 via mobile enheter

En fantastisk tur , bort med sne på m varme og ut på havet.
Ett isbad ble gjennomført, flott sauna fine dusjer og nydelig fiskesuppe til dessert.

Dato for opplevelse: januar 2018
1  Takk, Jeanette3135
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie909, General Manager på Vulkana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2018

Takk for din tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Håper å kunne ønske deg velkommen tilbake!

mvh Julie / Crew Vulkana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2017 via mobile enheter

Vi lå til kai i Tromsø en kald kveld i desember. Ble tatt i mot med varm drikke og fikk omvisning på båten. En fantastisk kveld med bad i stampen (saltvann), tyrkisk dampbad og badstu. Forfriskende bad i sjøen hører med for de som tør! Fikk servert nydelig mat til middag. Øl og vin kan kjøpes ombord. Badekåpe, håndklær og slippers til alle, samt tilgang til dusj. Dette kan virkelig anbefales.

Dato for opplevelse: desember 2017
1  Takk, Elitine77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie909, General Manager på Vulkana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2018

Tusen takk for tilbakemeldingen fra deg, det setter vi stor pris på å høre! Håper vi har muligheten til å ønske dere velkommen ombord igjen ved en senere anledning!

mvh

Julie / Crew Vulkana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Vi dro ut med Vulkana på en 3-timers lunsjtur 30.september. Tromsø viste seg fra sin aller beste side; sol og blikkstille hav. Har egentlig bare positive tilbakemeldinger, badestampen var passe varm, havet var iskaldt, badstua var varm, fiskesuppa var varm, ølen var kald, vertskapet var utrolig imøtekommende og trivelige. I tillegg til mannen min og jeg var det 6 andre med på turen, og jeg tror at 8 stk er et passende antall gjester. Rullering mellom badestamp, badstue, dusj, dampbad og dekkstoler gikk i allefall knirkefritt.
Ok, det koster en del, vi var så heldige å få vår tur i gave. Men om man har anledning å unne seg en Vulkanaopplevelse en gang, så er det absolutt verdt det.

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, 944elinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2017 via mobile enheter

Dette er helt utrolig, vi gikk til det uventede å er så strålende fornøyd. Super service , fantastisk mat, så er det ett vertskap som bryr seg. Strålende vær, utrolig flott reisefølge. Dette bør oppleves.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Jeanette3135
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mars 2017 via mobile enheter

Et særdeles vellykket besøk hos Vulkana sammen med venner. God komfort og service. Utmerket bevertning. Anbefales!

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, 441marits
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser