Dessverre hadde vi en veldig skuffende opplevelse på Yalla Habibi. Først når vi gikk in sa vi 'Salam' siden vi er muslimer, vi fikk ikke noe respons fra servitøren selvom hun var muslim - i hijab! Så ba hun oss for å flytte til tomans bord rett ved inngangen selvom det var kun 2 andre gjester i restauranten, og de hadde mange ledige bord. Vi sa ifra at vi ikke ønsket det og lurte på hvorfor, for det fikk vi et likegyldig svar- fordig vi var bare to ! Maten vi fikk var ikke særlig god i smak heller, veldig skuffenede. Grill maten var ikke grillet ordentlig !! måtte be om en ordentlig grillet kebab ( den var rosa inni og grå uten på) til Mix grill og det fikk vi etter en god stund. Risen - Smakløs! Kjøttet i Burgeren var heller ikke grillet godt, jeg gadd ikke å si noe. Dårlig mat for mye penger! Da jeg skulle betale var prisen mye høyere enn jeg forventen. Når jeg spurte om prisen var riktig, det ble bekreftet av servitøren at den var det. Så skulle jeg ha kvitering, hvor de ikke fikk til å printe. Etter mange førsøk fikk jeg kvitteringen på mail. Der viste det seg at vi hadde betalt for en baklava (kr.179), noe vi hadde ikke bestilt. Når vi på pekte det vi fikk penger tilbake. Kokken og servitøren prater i mellom seg farn oss på arbaisk, et språk vi ikke forstod, lo litt mens de snakket sammen. Dette opplevde vi som er veldig uhøflig, useriøst og var lite vennelig.