Styr unna, elendig service i alle ledd. Maten var god da den endelig kom, men dette car en stor skuffelse
21–25 av 62 anmeldelser
Horribel service hos denne restauranten. Vi ventet 30 min på å få vann eller noe som helst etter bestilling. Når maten kom serverte de forrett og hovedrett samtidig. På toppen av det hele forsøkte de å ta seg betalt for to glass prosecco vi aldri fikk etter å ha fått spørsmål om vi ønsket påfyll.
Virker som om servitørene har svært dårlig kontroll på lokalet og kommunikasjon mot kjøkkenet er ikke tilstedeværende.
Familiebursdag. De ansatte lagde super stemning og maten var kjempegod. Tommer opp fra alle 9 i følget. Toalettbesøket var også en morsom overraskelse
Fra start til slutt ble vi møtt av trivelige og hjelpsomme servitører. Det var absolutt problemfritt å ha med seg baby (og alle smilene han fikk var koselig for både oss og ham) - han fikk sitte i egen stol og smake av vår mat. Stellerommet var veldig fint, og ikke minst velutstyrt. Toalettområdet var også veldig fint, og nesten verdt et besøk i seg selv. Lokalet i det hele og det store er veldig fint, og det er utsikt over vannet inn mot sentrum.
Det er godt utvalg i maten. Der burde være noe for enhver smak. På dessertmenyen er det et par spektakulære valg som er vel verdt å smake på. Alt er pent å se på, og man spiser med øynene vel så mye som med magen.
Det er ikke alle steder som er like fleksible med menyen som Sumo. De fleste cocktailene (som det er veldig godt utvalg av) kunne gjøres om til mocktails. Jeg må unngå egg, og de var villige til å endre på den ene signatur-desserten sin slik at jeg kunne spise den.
Det er de små tingene som utgjør den store forskjellen, og her var rett og slett mange små detaljer som var bra, og som gjorde besøket vårt veldig minneverdig. Vi blir absolutt å komme igjen!
Anbefales så absolutt 😊
Maten var utmerket, den åpne kjøkken løsningen satt kokkene på utstilling, det virket det som de hadde sitt livs opptreden, ekstremt godt humør å en effektivitet på topp! Ventetiden var lang, servitørene virket sure, vanskelig å få kontakt med, de trenger seg et skikkelig smilekurs!
Hadde det ikke vært for maten og kokkene, ville jeg anbefalt publikum å holde seg unna denne plassen.