“Må oppleves”
Anmeldelse av Sumo Restaurant Vervet

Sumo Restaurant Vervet
Vurdert som nr. 94 av 186 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 7. desember 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, kunnskapsrike og serviceinnstilte kelnere! Lekre lokaler og fantastisk beliggenhet i hjertet av byen.
Hyggelig prisnivå

Dato for besøk: desember 2023
Takk, GeirE458

Anmeldt 24. november 2023

Gruppe på 9 måtte mase oss til å få bestille fra vanlig meny og ikke den forenklede som vi fikk utdelt. Årsaken til forenklet meny var at vi var en for stor gruppe til å få tilbud om full meny(!). Vi måtte etter lang ventetid fysisk hente en servitør for å få bestilt mat og drikke. Min mat så ut som den var oppvarmet flere ganger. Maten så lite appetittvekkende ut fordi de ihjelkokte grønnsakene var moset inn i sausen. Smaken var vanskelig å fastslå fordi den var kamuflert med alt for mye salt. Beklager, dette ble mitt siste besøk hit.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Adventure689335
Anmeldt 3. september 2023 via mobile enheter

Vi kjøpte blant annet to stk vårruller som vi betalte 169 kr for. De var like store (små!) som lillefingeren. Syk pris!!!

Dato for besøk: august 2023
Takk, Inger Lise S
Anmeldt 12. august 2023 via mobile enheter

Mye mat, men altfor mye majones på sushien. Overdøver de andre smakene i sushibitene. Klarte ikke å spise opp alt, da det ble for mektig.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Lill-Vera P
Anmeldt 12. juli 2023 via mobile enheter

Lang ventetid, sløve servitører og maten var dårlig balansert. Vi har vært på Sumo i Bergen og hadde greie forventninger, men dette var ikke så bra. Sushien var god, men dårlig balansert med mye majo. Hovedrettene var slappe (nyc chicken og Goma kyllingssalat.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, ingvildlilleenge

Reisende som så på Sumo Restaurant Vervet, så også på

Har du vært i Sumo Restaurant Vervet? Del dine erfaringer!