Bare å styre langt unna dette stedet, hvis du ønsker noe annet enn øl og fries og har ekstrem god tid til flyet ditt går.
Definitivt den aller verste restaurantopplevelsen hittil. Anbefaler IKKE å bestille via QR kode ved bordet. Dette gjorde vi og får etterhvert beskjed om flere ting de ikke har (til tross for at vi var det når de åpnet). Det var vanskelig å få igjen pengene, isteden prøvde de å dytte på oss noe annet. Måtte fylle ut et skjema med alt av personopplysninger, for å få refusjon. Blir spennende å se om pengene kommer...
Når maten de hadde endelig kom, var ikke menyen komplett. Hamburgeren så ut som en billig McDonalds burger og ble servert uten coleslaw! Nachos ble servert uten salsa. Når vi poengterte dette, fikk vi bare beskjed om at de var gått tom (for dette også!!!). Hvorfor fikk vi ikke vite dette på forhånd...?! Til tross for at vi ba om en kompensasjon for ikke komplett meny, fikk vi bare vite at personale ikke hadde myndighet til å gjøre noe med dette.
Vi var dessverre ikke de eneste i restauranten som opplevde dette. Flere besøkende fikk samme beskjed. Ekstra frustrerende var det for utenlandske turister, som aldri fikk noen beskjed om dette skjemaet for refusjon av pengene som allerede var betalt. De fikk bare beskjed om at de kunne velge noe annet...
Vi har opplevd dårlig service og sen og kald mat to ganger tidligere på dette stedet, men dette blir siste gang vi prøver oss.
Dessverre er dette eneste mulighet til et varmt måltid på flyplassen. Jeg anbefaler heller å spise i Tromsø sentrum, eller kjøpe en baguett eller noe litt lenger bort på terminalen.