“Ypperlig, anbefaler🥰”
Anmeldelse av Ruda

Ruda
Vurdert som nr. 48 av 188 Restauranter i Tromsø
Anmeldt 30. april 2024 via mobile enheter

Overaskende god mat. Jeg spiste hvite asparges med trøffel og steinbit til hovedrett. Veldig gode smaker og god vin til. Hyggelig og service fra den svenske kvinnen av ypperste kvalitet. Hit kommer vi flere ganger og anbefaler dette til alle som liker lokal mat og til og med økologisk.

Dato for besøk: april 2024
Takk, psyk14
Magnus Nordgård, Daglig leder på Ruda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2024

Hei!
Så fint at vi kunne overraske deg med god mat, det liker vi!
Håper å se dere flere ganger i vår hyggelige restaurant.

Anmeldt 21. april 2024

Meget profesjonel, hjelpsom, korrekt betjening. Nærmest europeisk, ikke noe vi er vant til I Tromsø. Meget god mat, vi valgte and, akseptabelt vinutvalg, savner bordeaux, barolo og barbaresco, men så godt som alt er å få på glass. Det store minus i opplevelsen er musikken, som egentlig oppleves som støy. Hvorfor ikke satse på salong-jazz? Diskret musikk.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Bjørn E

Hei!
Takk for din tilbakemelding!
Et tips til neste gang er å spørre om vinkartet til vår andre restaurant, nemlig Restaurant Smak. Der har vi et betydelig større vinkart som har et omfattende utvalg fra områdene du etterspør.
Beklager at musikken var for høy, dette er ikke noe det vanlig bruker å være. Vet ikke hvorfor det var det denne dagen. Gi gjerne tilbakemelding på dette i restauranten hvis du skulle oppleve dette ved ditt neste besøk.

Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Maten er laget med perfeksjon og kjærlighet.
Nydelige smaker og flott atmosfære.
Oppmerksom og hyggelig betjening. 👍

Dato for besøk: mars 2024
2  Takk, Dream09328733868

Hei!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på!

Anmeldt 4 uker siden

Dato for besøk: desember 2024
Magnus Nordgård, Daglig leder på Ruda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden

Anmeldt 19. november 2024

Dato for besøk: november 2024
Magnus Nordgård, Daglig leder på Ruda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2024

Reisende som så på Ruda, så også på

Har du vært i Ruda? Del dine erfaringer!