Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 17:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Polarmuseet på
fra USD 39,03
Mer informasjon
fra USD 73,68
Mer informasjon
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (2 558)
Filtrer anmeldelser
2 558 resultater
Vurdering fra reisende
906
1 177
380
64
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
906
1 177
380
64
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 2 558 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2020

Intimt og fint museum i sentrum. Gir et informativt bilde av historikken rundt de kjente polfarerne og livet i polare strøk fra gammel tid. Beregn 1 time, billettpris kr. 70,- (aug. 20)

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, TOR S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et kjempe flott museum. Første etasje er viet til livet i polarstrøk da spesielt De som drev fangst. Mange utstoppa dyr og flotte utstillinger. Øverste etasje er viet Amundsen, Nansen og de andre som utforsket pol områdene. Anbefales hvis en er i Tromsø

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og kjæresten er egentlig ikke av den typen som drar på museum, men vi ga det et forsøk.
Det ble bedre enn forventet. Inngangsprisen er grei, og du får det du betaler for.
Fine og detaljerte utstillinger som gir deg et godt innblikk i nord-norsk kultur, og historie.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Annndr3a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Mye informasjon. Alle tekster kun på norsk. Mye interessant, men burde vært modernisert for å være mer "up to date".

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Inge E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Museum med sjel, fine utstillinger, gode informasjonsskilt som gir fin informasjon. Passer til både store og små.

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, ronaldhR7195QC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser