Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Middelhavsfarer
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Enter Amalie Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 7. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EnterAmalie, Guest Relations ManagerEnter Amalie Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. des. 2018
Takk for deres tilbakemelding, og takk for oppholdet! Vi ønsker dere gjerne velkommen tilbake ved en senere anledning.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 696
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.1 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 740
kr 1 533
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.2 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 566
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 565
  • Hotels.com
0.1 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 726
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.3 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
kr 1 191
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 190
0.3 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 428
  • Expedia.com
    kr 1 489
0.1 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 428
  • Algotels
0.2 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 640
  • Algotels
0.3 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 940
  • Algotels
0.3 km fra Enter Amalie Hotel
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldelser (356)
Filtrer anmeldelser
356 resultater
Vurdering fra reisende
118
158
56
13
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
118
158
56
13
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 356 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2018

Hotell med små, enkle enkeltrom. Smale senger og noe trangt baderom. Hotellet ligger ved havna og det er mye måkeskrik om natten. God frokost, bra service, men ingen vakt om natten. Hotellet har sentral beliggenhet i forhold til kommunikasjonsmidler

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, John-Henrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. mars 2018

Et trivelig middel stort hotell i sentrum av Tromsø. Trivelig og sevice-minded personal. God og passelig stort utbud av frukost. Rummen var fint inredde og det er en trivelig atmosfere på hotellet. Det burde stå når man velger hotellet at frukost ikke ingår i priset. Vi trivdes godt når vi fikk valgt til frukost.

Romtips: Jeg valgte rom uten vegg til vegg teppe da jeg har dårlige lunger.
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2017 via mobile enheter

Ikke noe elstra her. Ligger midt i sentrum av Tromsø, men ut over det ikke mer. Gamle og skittne møbler og storhetstiden er long gone. Ingen såpe, håndduk eller dopapir. Kjipa greier. Ikke kos stemning.
Strykejern har de da:-)

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, CamiSvingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2017

Dette hotellet har æ brukt mye tidligere, men etter at dem har skiftet eiere, så e det slutt for min del. Her må kun den som skal bo på hotellet bestille rom, for ellers blir man fort mistenkt for å være ute på noe med svindel, fatter ikke at noen i en resepsjon kan uttale sæ slik, her booker æ via Booking på mitt navn, og ringer og oppgir navnet på vedkommende som skal bruke rommet, og vedkommende står der med sitt eget Visa kort for å betale for rommet, og neeeeida, her skulle det ringes ned til Gran Canaria først for å være sikker på at dette ikke var noen svindel, merkelig greier som æ aldri før har opplevd. Neida det finnes nok av koselige hoteller i Tromsø som æ heller foretrekker.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Ottar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Beate F, Manager på Enter Amalie Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2017

Hei Ottar,
Takk for at du tar deg tid til å skrive denne tilbakemeldingen til oss.
Resepsjonisten som tok imot damen du booket for er en hyggelig gutt, som fulgte sine instrukser. Om han ble oppfattet som uhøflig er jeg sikker på at det beror på hans usikkerhet ettersom han er ny i jobben. Han har kanskje ikke klart å formidle grunnen til at hotellets regler ifm kredittkortbetaling er blitt strengere.
Det er upromlematisk å booke for andre gjester enn seg selv, men det er viktig at hotellet har korrekt informasjon om både betalingsmetode og gjesten som faktisk skal bo på hotellet. Vi håper at damen du hadde booket for hadde et fint opphold i Tromsø.

Med nye eiere kommer ofte nye retningslinjer. Rutiner rundt kredittkortbetalinger er blitt endret på, for å sikre både kredittkorteier og hotellet.
Vanligvis går dette fint, og vi beklager om dere ikke fikk bra nok informasjon rundt dette. Din tilbakemelding er tatt til etterretning, og vi vil forbedre kommunikasjonen rundt dette i fremtiden.

Med vennlig hilsen
Beate F

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2017 via mobile enheter

Veldig fin plassering og koselige ansatte i resepsjonen. Rommet var fint, litt slitent bad. Stort pluss med vafler i resepsjonen ved ankomst :) Behjelpelige ansatte som kunne bidra med tips til kollektivtransport og restauranter var et stort pluss! God frokost med bra utvalg.

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, 672inesz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Beate F, Manager på Enter Amalie Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2017

Hei Ines,

Tusen takk for en fin tilbakemelding. Vi er glade for at du hadde et fint opphold, og ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Beate F

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser