Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Tromsø: Paris of the North Walking Audio Tour av VoiceMap
3

Bestill på forhånd
fra
USD 5,20
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Nordnorsk Kunstmuseum på
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (268)
Filtrer anmeldelser
268 resultater
Vurdering fra reisende
110
109
41
5
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
110
109
41
5
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 268 anmeldelser
Anmeldt 2. mars 2021

Det var en årsutstilling av norsk kunsthåndverk som ble vist over 2 etasjer, og den viste stor variasjon av flott norsk kunsthåndverk. Katalogen viste prisen på verkene som nok stor sett havner på museer etc. på grunn av høye priser. Butikken til museet var veldig bra. Jeg ser at noen anmeldelser skriver at det er gratis inngang, men vi måtte i alle fall betale inngangspenger.

Dato for opplevelse: mars 2021
2  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MarjaReiboGundersen, Informasjonssjef på Nordnorsk Kunstmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2021

Takk for ditt besøk og for at du skriver en anmeldelse! Det er riktig at vi nå tar 80 kroner i inngangsbillett (barn og studenter går gratis). Vi må bare beklage hvis dette ble en overraskelse for deg når du besøkte oss. Vi har prøvd å få ut informasjon om dette, men det er dessverre vanskelig å nå ut til alle. Anmeldelsene her på siden er nok fra tiden før vi begynte å selge billetter. Takk for forståelsen, og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Et veldig fint museum. Det var en håndfull med flotte bilder og samisk kunst. Utstillingene var godt presentert og med fine fortellinger. Veldig hjelpsomme ansatte også.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Helene Cecilia K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KjetilRydland, Informasjonssjef på Nordnorsk Kunstmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2019

Tusen besøket og den gode tilbakemeldingen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Her er det absolutt verdt å stikke innom for en kunstopplevelse når du er i Tromsø. Nå er det en flott utstilling om folk og steder. Gratis inngang. Rom for kontemplasjon i en ellers pulserende by. Sentral plassering. Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KjetilRydland, Informasjonssjef på Nordnorsk Kunstmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Hei!

Tusen takk for besøket og anmeldelsen!

Nordnorsk Kunstmuseum innfører inngangspenger på kr 80 fra og med 1. januar 2019. Studenter og alle under 18 kommer inn gratis. Jeg tillater meg å bruke denne kommentaren til å spre budskapet til nye besøkende. Håper du synes det er OK.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Jeg liker kunst og når det er gratis er det ennå bedre. En fin samling kunst som er verdt et besøk for alle.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KjetilRydland, Informasjonssjef på Nordnorsk Kunstmuseum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018

Tusen takk for besøket og for at du skrev en anmeldelse!

Vi innfører inngangspenger på 80 kr 1. januar 2019. Jeg legger det til her for å spre informasjonen. Håper du synes det er greit.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2016

Ble møtt av vennlig personale og gratis inngang. Nydelig og levende hvit marmor i 1. etg. Opp fant vi den faste utstillingen som besto av en mengde nydelige malerier som skildret livet og naturen i Nord. Her var det så mye flott å se, så vi ruslet rundt der lenge.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, monast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser