Men, dessverre vi var der i regn og 8 grader 15. august 2020. Det meste av blomster var avblomstret, og kafeen var stengt på grunn av korona, men det må være et syn når det blomstrer.
Overraskende stor og veldig velholdt. Sykt pent og megafine planter fra arktiske og alpine forhold, ekstra bonus for å også vie oppmerksomhet til Tromsøpalma.
Lett tilgjengelig, åpen 24/7 og trigger sansene dine. Kan fint gå her for å nyte blomstene, plantene og for rekreasjon.
Anbefaler alle å ta en tur innom Botansik hage, Det er vakkert, og ganske velholdt. Utrolig mange spennende planter fra store deler av verden.
Her vil du kunne se de mest praktfulle blomster når dem står i full blomst, du ville aldri ha trodd at dette var mulig å beskue så langt Nord, jeg elsker å ta turer hit om sommeren.
Botanisk hage med et utall arktiske vekster og planter....både blomstrende og grønne planter. Velstelt med små gangveier rundt omkring.