Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Polaria på
1 times fotocruise
21 anmeldelser
fra USD 58,35
Mer informasjon
Anmeldelser (3 058)
Filtrer anmeldelser
3 058 resultater
Vurdering fra reisende
681
1 110
905
254
108
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
681
1 110
905
254
108
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 3 058 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fin tur på Polaris med barn på 11 og 14. Engasjerte ansatte som er gode formidlere av kunnskap. Fascinerende.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, cyberaage
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Polaria er en fin erfaring å ta med seg. Gir deg et godt innblikk i hva som skjer i havet på godt og vondt.
Hadde håpet å få se at selene ble matet, men de besøkende sto som sild i tønne.
I disse Covidtider burde ikke det foregå.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Stigh48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Veldig positiv opplevelse for 2 voksene og en 1 åring. Fantastisk personal med fokus på dyrenes velferd. Eneste negative var at noen fisker så ut til å ligge død i akvariene, velger å tro at de ikke hadde ligget lenge(ikke noe tydet på det). 1 åringen viste stor glede over besøket. Masse interessant info, et lite lekeområde også. Butikken hadde mye fint, serlig av barneservice med ulike dyre-motiv!
Drar gjerne dit neste gang vi besøker byen. Også veldig positivt at det planlegges utbygging/større lokaler.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Ruslesteak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2019

Vi besøkte Polaria med guiding noe som gjore at vi fikke en meget god innføring både i polarvirksomhet og historisk grunnlag for museet. Et besøk uten guide er også å anbefale da det er lagt opp med god info i de forskjellige rom og avlukker. Barn har også et eget sted hvor de kommer svært nærme vann og fisker og livet i havet. Dette området syntes veldig poppulært. Mating og trening av selene kunne med fordel ha blitt organisert noe bedre da det etter intro med mikrofoner foregikk kun med stemme noe som ikke bar helt frem til publikum som denne lørdagen var stort. Filmene som ble vist er av høy kvalitet. Stedet annbefales både med og uten barn.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, eheriksson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Forholdsvis lite akvarium men bra. Vil spesielt fremheve aktivitetene "barnelab" og "arktisk lab". Kjempe flinke ansatte som engasjerte barn og vokse! Mating av sel var selvsagt også morsomt. Film og Svalbard og Nordlys er kanskje best for de voksne.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 210hannea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser