Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
1 times fotocruise
26

Bestill på forhånd
fra
USD 81,64
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Polaria på
1 times fotocruise
26 anmeldelser
fra USD 81,64
Mer informasjon
Anmeldelser (3 084)
Filtrer anmeldelser
3 084 resultater
Vurdering fra reisende
690
1 115
910
257
112
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
690
1 115
910
257
112
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 3 084 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Små, overflatiske utstillinger, dårlig belysning og lite dyptgående informasjon.
Selene var høydepunktet.
Sikkert ok for cruise-turister

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, dhodotdoydhf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fin tur på Polaris med barn på 11 og 14. Engasjerte ansatte som er gode formidlere av kunnskap. Fascinerende.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, cyberaage
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Polaria er en fin erfaring å ta med seg. Gir deg et godt innblikk i hva som skjer i havet på godt og vondt.
Hadde håpet å få se at selene ble matet, men de besøkende sto som sild i tønne.
I disse Covidtider burde ikke det foregå.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Stigh48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Veldig positiv opplevelse for 2 voksene og en 1 åring. Fantastisk personal med fokus på dyrenes velferd. Eneste negative var at noen fisker så ut til å ligge død i akvariene, velger å tro at de ikke hadde ligget lenge(ikke noe tydet på det). 1 åringen viste stor glede over besøket. Masse interessant info, et lite lekeområde også. Butikken hadde mye fint, serlig av barneservice med ulike dyre-motiv!
Drar gjerne dit neste gang vi besøker byen. Også veldig positivt at det planlegges utbygging/større lokaler.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Ruslesteak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2019

Vi besøkte Polaria med guiding noe som gjore at vi fikke en meget god innføring både i polarvirksomhet og historisk grunnlag for museet. Et besøk uten guide er også å anbefale da det er lagt opp med god info i de forskjellige rom og avlukker. Barn har også et eget sted hvor de kommer svært nærme vann og fisker og livet i havet. Dette området syntes veldig poppulært. Mating og trening av selene kunne med fordel ha blitt organisert noe bedre da det etter intro med mikrofoner foregikk kun med stemme noe som ikke bar helt frem til publikum som denne lørdagen var stort. Filmene som ble vist er av høy kvalitet. Stedet annbefales både med og uten barn.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, eheriksson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser