Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Macks Brewery (Macks Ølbryggeri)
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ferien 2018

Var bare innom en snartur for en øl og litt rolig kveld, det største problemet er jo å bestemte seg... les mer

Anmeldt 5. august 2018
abY5401KV
,
Ørskog, Norge
Mikrobryggeri og Ølhall

Fikk oppleve både mikrobryggeriet, som i dag "erstatter" det gamle bryggeriet og Ølhallen. Har... les mer

Anmeldt 29. juli 2018
jee2014eeeee
,
Halden, Norge
Les alle 231 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Nordlysjakt med buss
432 anmeldelser
fra USD 119,30
Mer informasjon
fra USD 184,91
Mer informasjon
fra USD 229,92
Mer informasjon
fra USD 38,24
Mer informasjon
Anmeldelser (231)
Filtrer anmeldelser
231 resultater
Vurdering fra reisende
104
83
19
16
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
104
83
19
16
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 231 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2018

Var bare innom en snartur for en øl og litt rolig kveld, det største problemet er jo å bestemte seg for en øl når der er så mange å velg mellom og så vil man jo smake på alle, men vi får komme tilbake og fortsette en annen gang for ditt må jeg flere ganger

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, abY5401KV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018

Fikk oppleve både mikrobryggeriet, som i dag "erstatter" det gamle bryggeriet og Ølhallen. Har aldri hørt at andre mikrobryggerier brygger med bakgrunnsmusikk for å få den rette smaken på ølet. Isbjørnen og ølet i Ølhallen var riktig bra. Guidene likeså.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, jee2014eeeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Vi synes det var veldig kult å få lære litt om Mack bryggeri, det var en god pris. Fikk se en 20 minutter lang film før vi fikk høre litt om det gamle bryggeriet, nye bryggeriet og mikrobryggeriet. Turen tok Ca. 1t, men ha litt tid på slutten til å smake på forskjellige typer i øl hallen.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 693pernilles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2016 via mobile enheter

Onsdag etter et besøk på Fjellheisen , kjørte vi mot byen for å spise middag. Klokka var 1850 når vi ankom Ølhallen, og det var akkurat tidsnok til å vise mine gjester byens pub nr.1. Våre fem gjester fikk smake 8 forskjellige ølsorter på 0,3l. Servitøren kom bort med ølet, og fortalte velvillig om hva vi skulle drikke. Etter introduksjonen, ga hun oss kortversjonen på Ølhallens historie i løpet av 2 min! Gjett om jeg var stolt av Ølhallen og byen min. Polarhistorien sitter i veggene og det oser av personlighet. Et sted jeg alltid forsøker å finne rom til når jeg får gjester.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, toreo64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

Tradisjonsrik pub og attraksjon i Tromsø. Vi bestilte mange småglass med mye ulikt øl, deriblant pubens egen "blanding" bestående av bayer og pils. Min favoritt i dag ble "Segla" fra Senja Håndbryggeri. Et lyst og fruktig øl.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, 155kjetili
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser