Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Macks Ølbryggeri Omvisning
Åpen i dag: 11:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Interessant omvisning på Macks bryggeri

En ølhund som meg må jo selvsagt få med meg en omvisning på Macks bryggeri i Tromsø. Nå er... les mer

Anmeldt 27. oktober 2022
TravelingFromNorway
,
Nittedal, Norge
Ferien 2018

Var bare innom en snartur for en øl og litt rolig kveld, det største problemet er jo å bestemte seg... les mer

Anmeldt 5. august 2018
abY5401KV
,
Ørskog, Norge
Les alle 234 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Nordlysjakt med buss
706 anmeldelser
fra USD 146,20
Mer informasjon
fra USD 198,41
Mer informasjon
fra USD 185,88
Mer informasjon
fra USD 33,47
Mer informasjon
Anmeldelser (234)
Filtrer anmeldelser
234 resultater
Vurdering fra reisende
105
85
19
16
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
105
85
19
16
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 234 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2018

Var bare innom en snartur for en øl og litt rolig kveld, det største problemet er jo å bestemte seg for en øl når der er så mange å velg mellom og så vil man jo smake på alle, men vi får komme tilbake og fortsette en annen gang for ditt må jeg flere ganger

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, abY5401KV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018

Fikk oppleve både mikrobryggeriet, som i dag "erstatter" det gamle bryggeriet og Ølhallen. Har aldri hørt at andre mikrobryggerier brygger med bakgrunnsmusikk for å få den rette smaken på ølet. Isbjørnen og ølet i Ølhallen var riktig bra. Guidene likeså.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, jee2014eeeee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Vi synes det var veldig kult å få lære litt om Mack bryggeri, det var en god pris. Fikk se en 20 minutter lang film før vi fikk høre litt om det gamle bryggeriet, nye bryggeriet og mikrobryggeriet. Turen tok Ca. 1t, men ha litt tid på slutten til å smake på forskjellige typer i øl hallen.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 693pernilles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2016 via mobile enheter

Onsdag etter et besøk på Fjellheisen , kjørte vi mot byen for å spise middag. Klokka var 1850 når vi ankom Ølhallen, og det var akkurat tidsnok til å vise mine gjester byens pub nr.1. Våre fem gjester fikk smake 8 forskjellige ølsorter på 0,3l. Servitøren kom bort med ølet, og fortalte velvillig om hva vi skulle drikke. Etter introduksjonen, ga hun oss kortversjonen på Ølhallens historie i løpet av 2 min! Gjett om jeg var stolt av Ølhallen og byen min. Polarhistorien sitter i veggene og det oser av personlighet. Et sted jeg alltid forsøker å finne rom til når jeg får gjester.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, toreo64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2016 via mobile enheter

Tradisjonsrik pub og attraksjon i Tromsø. Vi bestilte mange småglass med mye ulikt øl, deriblant pubens egen "blanding" bestående av bayer og pils. Min favoritt i dag ble "Segla" fra Senja Håndbryggeri. Et lyst og fruktig øl.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, 155kjetili
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser