Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt”
Anmeldelse av Ølhallen - Mack

Ølhallen - Mack
Vurdert som nr. 11 av 129 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Tradisjonsrik ølkjeller i Tromsø sentrum, knyttet til Macks Bryggeri. Åpent mandag-fredag 9-18 (lørdag 9-15).
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonsrik ølkjeller i Tromsø sentrum, knyttet til Macks Bryggeri. Åpent mandag-fredag 9-18 (lørdag 9-15).
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dyrt.
126 kroner for en mack bokøl er altfor dyrt
Sjenke, corona og alko avgifter er altfor høye i dette landet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Torbjr1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (663)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 663 anmeldelser

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

En unikt sjarmerende plass, med masse deilig utvalg. Rolig på en ukedag, men åpent i kveldingen! Eneste nedturen var at vi kom til ødelagt vaffeljern, for de ølvaflene skulle vi gjerne smakt. Mange unge mennesker, og vi får litt opplevelsen av at det er studentvennelig. God stemning! Anbefaler turen innom!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2019

Godt øl/juleøl i trivelig atmosfære. Vært her før og det er et sted som må besøkes. Avslappende og Godt for strupen.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, Paul K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2019

Er du interessert i øl, er dette stedet. Plassen har historisk "sus" over seg, og kan by på et stort utvalg av øl. Koselig atmosfære og hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, storvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Svært godt utvalg, ca. 50 øl på tapp inkludert mange spesialer fra Mack sitt eget mikrobryggeri. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, korpsmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ølhallen - Mack, så også på

 

Har du vært i Ølhallen - Mack? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din