Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kult sted!”
Anmeldelse av Ølhallen - Mack

Ølhallen - Mack
Vurdert som nr. 11 av 136 Restauranter i Tromsø
Beskrivelse: Tradisjonsrik ølkjeller i Tromsø sentrum, knyttet til Macks Bryggeri. Åpent mandag-fredag 9-18 (lørdag 9-15).
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonsrik ølkjeller i Tromsø sentrum, knyttet til Macks Bryggeri. Åpent mandag-fredag 9-18 (lørdag 9-15).
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Kult sted å besøke om du er i Tromsø! Anbefaler virkelig en tastingmeny der du får 5 små øl. Ellers er også Royal IPA på tapp noe å anbefale

Dato for besøk: juni 2021
Takk, marthes2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (678)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 678 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Byens beste ølutvalg! 72 tappetårn og øl på 0,2-0,5 l glass. Supert med 0,2 glass bår man ønsker å smake på flere forskjellige typer. Vintage kjeller lokale med diverse gamle antikviteter og en utstoppet isbjørn. Må besøkes når man er i Tromsø.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, ask_luj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Kjempe fint sted. Veldig behjelpelig og hyggelig ansatt. Utrolig bredt og variert utvalg av øl. Tilbyr også vin og cider.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, mildridskauge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021 via mobile enheter

Koselig pub med mye historie i veggene, verdt ett besøk. Betjeningen hat mye og som oftest stor kunnskap om ølet å kan være til stor hjelp I valget om hvordan øl. Mye godt øl i kranene, mange god glass

Dato for besøk: juni 2021
Takk, thinam2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. januar 2021 via mobile enheter

Grei ølpub med massevis av lokalt øl på tapp. Hyggelig betjening. Storskjerm med sport. Ikke noen særlig meny men

Dato for besøk: januar 2021
2  Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ølhallen - Mack, så også på

 

Har du vært i Ølhallen - Mack? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.