Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Perspektivet Museum på
Anmeldt 5. august 2017

Flotte utstillinge av bilder i 3 etasjer. Intimt og lokalt. Det gir et unikt innblikk i lokal kultur fra vår nære fortid. En liten kafe finnes også. Best av alt: Det er GRATIS!
Ligger i Storgata, rett ved Verdensteatret kino.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Svein J
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Sterke inntrykk, nydelige utstillinger og hyggelig betjening! Museet har gratis inngang og en koselig liten gavebutikk med ting og kort du ikke finner andre plasser. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Sofie K
Anmeldt 28. januar 2017

Var der for første gang i dag sammen med familien på 12,18 og 46 år og ble positivt overasket! I de tre etasjene var det tre veldig forskjellige utstillinger, så det var noe som passet for alle. Anbefaler å ta alle en tur innom.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Maja S
Anmeldt 25. juli 2016

Jeg legger alltid turen innom Perspektivet museum hver gang jeg er i Tromsø, og det er alltid interessant. Så vidt jeg forstår er det også det nærmeste man kommer et ekte lokalmuseum, som formidler inntrykk og historier som inspirerer til refleksjon rundt byens historie og egenart.

Må innrømme at jeg savner den gamle utstillingen om norsk-russiske relasjoner gjennom tidene. Den har blitt erstattet med en ny en om religiøst mangfold i byen: denne nye utstilingen er svært godt utført, og har flere interessante bilder og historier, men i mine øyne bærer den preg av å være over-pedagogisk; det er (for) åpenbart at den er laget som ledd i et undervisningsopplegg for skolene, og det er ikke nok substans eller intellektuell "motstand" til å fenge noe særlig hos voksne.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, amarcord83
Anmeldt 16. januar 2016

Perspektivet Museum er Magnum-fotografenes favorittmuseum. Jevnlig er byrået representert med en av sine fotografer og en av sine utstillinger. I tillegg har Perspektivet nå (januar 2016) en fantastisk utstilling om det religiøse Tromsø. Visste du at i Tromsø finner du Karmelitter-kloster, katolsk kirke, to moskéer, et kapell viet til Hellig Olav - for å nevne noen få? Perspektivet viser på en enkel måte det sammensatte religiøse livet i Nordens Paris, og det er verdt å få med seg.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Marit R