Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 17:00
Lagre
Nordens Paris: En selvguidet lydtur i Tromsø
4

Bestill på forhånd
fra
USD 5,20
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Perspektivet Museum på
fra USD 5,20
Mer informasjon
Anmeldelser (247)
Filtrer anmeldelser
247 resultater
Vurdering fra reisende
110
98
33
4
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
110
98
33
4
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 247 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2017

Flotte utstillinge av bilder i 3 etasjer. Intimt og lokalt. Det gir et unikt innblikk i lokal kultur fra vår nære fortid. En liten kafe finnes også. Best av alt: Det er GRATIS!
Ligger i Storgata, rett ved Verdensteatret kino.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Svein J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Sterke inntrykk, nydelige utstillinger og hyggelig betjening! Museet har gratis inngang og en koselig liten gavebutikk med ting og kort du ikke finner andre plasser. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Sofie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. januar 2017

Var der for første gang i dag sammen med familien på 12,18 og 46 år og ble positivt overasket! I de tre etasjene var det tre veldig forskjellige utstillinger, så det var noe som passet for alle. Anbefaler å ta alle en tur innom.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Maja S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2016

Jeg legger alltid turen innom Perspektivet museum hver gang jeg er i Tromsø, og det er alltid interessant. Så vidt jeg forstår er det også det nærmeste man kommer et ekte lokalmuseum, som formidler inntrykk og historier som inspirerer til refleksjon rundt byens historie og egenart.

Må innrømme at jeg savner den gamle utstillingen om norsk-russiske relasjoner gjennom tidene. Den har blitt erstattet med en ny en om religiøst mangfold i byen: denne nye utstilingen er svært godt utført, og har flere interessante bilder og historier, men i mine øyne bærer den preg av å være over-pedagogisk; det er (for) åpenbart at den er laget som ledd i et undervisningsopplegg for skolene, og det er ikke nok substans eller intellektuell "motstand" til å fenge noe særlig hos voksne.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, amarcord83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2016

Perspektivet Museum er Magnum-fotografenes favorittmuseum. Jevnlig er byrået representert med en av sine fotografer og en av sine utstillinger. I tillegg har Perspektivet nå (januar 2016) en fantastisk utstilling om det religiøse Tromsø. Visste du at i Tromsø finner du Karmelitter-kloster, katolsk kirke, to moskéer, et kapell viet til Hellig Olav - for å nevne noen få? Perspektivet viser på en enkel måte det sammensatte religiøse livet i Nordens Paris, og det er verdt å få med seg.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Marit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser