Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode drinker! ”
Anmeldelse av Café Sånn

Café Sånn
Vurdert som nr. 49 av 129 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Tøft sted med drinker fra kl 1700. Mye yngre folk (ungdom) med PC på stedet. Margaritaen var god, men min mann var ikke overbegeistret for sine drinker. Drinker til 156 kr for et bittelite glass er dyrere enn Oslo... Fin service!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, April-Elin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 98 anmeldelser

Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Vi besøkte kafe Sånn med god lunsj, på en trivelig kafé som mål.
Bestillingen var Biffsmørbrød, og forventningen var tydelig - dette bruker å være nydelig mat.
Men denne gang mangler brie, den deilig karamelliserte løken og avokadoen..

Så stedet er like hyggelig som tidligere, servicen like god, men dessverre er biffsmørbrødet ikke like godt som tidligere.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, maritjh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2019 via mobile enheter

Dette må være den beste og kosligste kafeen/baren i Tromsø. De har en unik øl liste som passer alle. Utrolig hyggelig service som kan alt om det de serverer i baren og veldig hyggelig stemning i lokalet. Anbefaler alle som ønsker en rolig kveld med god drikke og god stemning i Tromsø om å komme innom. Er her hver gang jeg er innom Tromsø som er ihvertfall 2 ganger i året. En absolutt favoritt!

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, kbrynlund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Lokalisert i Kulturhuset, sentralt i Tromsø sentrum. Ok lokaler.

Greie lunsjretter til helt ok priser. I tillegg et lite utvalg kaker. God mat.

Det som ikke er så greit, er at betjeningen fortsatt vet lite om det de serverer. Og de som var på vakt, virket lite interessert i at kunden skulle føle seg sett og velkommen. Ledelsen bør ta en prat med betjeningen om viktigheten av kundeservice.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Male4online
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Lokalisert meget sentralt i Tromsø sentrum - i Kulturhuset. Spesielle, men likevel ganske trivelige lokaler (min mening).

Meny lik den de fleste lignende steder har i dag. Har besøkt stedet flere ganger, og av og til hadde det vært greit med bare kake og kaffe. Der er ikke utvalget spesielt godt. Når det gjelder lunsj, er utvalget helt ok.

Prisene er greie, men betjeningen kunne nok vært mer innstilt på å yte service. Når de først er på jobb, kan de like godt både svare mer vennlig og vite mer om de produktene de tilbyr. Tenker da spesielt på de som har visse typer allergi. Ser ut som noen kjelder seg på jobb.

Helt greit sted.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Male4online
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Sånn, så også på

 

Har du vært i Café Sånn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din