Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Kaia Bar & Bistro

Kaia Bar & Bistro
Vurdert som nr. 32 av 130 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. desember 2018

Jaktet på en lunsj med lokalt preg, og lot oss friste av plakaten utenfor Kaia. Hun valgte fiskesuppe, jeg valgte Raindeer Carpatio. Hun fant få og små fiskestykker i suppen. Carpatio var greit tilberedt, men alt for lite til en lunsj, Reinsdyrsmaken forsvant nok i krydringen.
Flott beliggenhet, og hyggelig service, men neste gang forsøker vi et annet sted.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, janinger2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (698)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 698 anmeldelser

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Stakk innom for en øl og en kjapp matbit under et opphold i byen. Valgte fish&chips og det var et godt valg. Kortreist lokal torsk og norske poteter, perfekt fritert. Passet godt til en kald øl.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet på brygga! Rask bevertning, men burgeren var stekt tørr og burgerbrødet liknet mer en kavring enn en brioche. Ingen dressing el ketchup. Fish ‘n chips var god og fiskesuppa fyldig. Ikke et sted du må stikke innom når du er i Tromsø.

Dato for besøk: november 2018
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

I regnværet ruslet vi langs kaia. Kikket på the World. Sulten ble vi, ville ha kjøtt til en forandring.

Vi fant Kaia, bestemte oss for biff.
Grei betjening. Maten var spiselig, men ikke mer. Vi glemte å bestille tilbehør, så det ble helt ordinær mat.

Ølet var godt, men irish coffee var ikke drikkende. Tror de hadde glemt whiskyen!

Vi kommer ikke til å løpe ned dørene.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 117arildd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018

Bestilte 2 retter, Laks på toast og Kaias Cheese Burger.
Laksen var blek og smakløs, toasten var så seig at den ikke lot seg kutte med vanlig kniv.
Hamburgeren, var fin å se på, men også her var brødet seigt og tørt. Innhodet var bra, men brødet måtte være gammelt.
Vi klaget til servitøren, og hun svarte med at det skulle hun bringe videre. Ingen forsøk på å rette opp opplevelsen. Så kanskje på sin plass med kurs i klagebehandling.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, stigmortensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kaia Bar & Bistro, så også på

 

Har du vært i Kaia Bar & Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din