Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt og dårlig!!! ”
Anmeldelse av Kaia Bar & Bistro

Kaia Bar & Bistro
Vurdert som nr. 36 av 129 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Valgte stor skalldyrtallerken for 2 pers. Gedigen skuffelse! Lite mat, stusselig og totalt overpriset (875kr)!!! Rekene var bittesmå og slappe, tror de bare har slengt på noe rester fra i går Styr unna!!!!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, nikaboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (704)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 704 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi er to par på besøk i Tromsø og dato,en er 23,07-2020
Vårt allerede andre besøk hos denne restauranten skuffet heller ikke!
I dag var det rekeaften og makan til råvarer får du ingen annen plass i Norge tør jeg påstå !
I tillegg til en servitør som tør by på seg selv, så blir bare opplevelsen meget bra.

Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Seaside10730953962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Ikke ett førstevalg, men kort vei fra Scandic Ishavshotell. Enkelt innredet og slitt men rent. Antibac ved døren. Bestillte fish and ships som var pent anrettet, men den savnet dessverre smak. Salt og pepperkverner var rene. Det er positivt nå om dagen, men besøket fristet ikke til gjentagelse. Hyggelig betjening løftet helhetsinntrykket.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Restaurantproff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Vi droppa innom her for en middag etter å ha vært på farten hele dagen. Rask servering. Fiskesuppe og burger smakte veldig bra.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjørnar V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fish&chips var helt ok.
Eplekake med is og crème brûlée også helt ok.

Rask servering og trivelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 500vegardf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kaia Bar & Bistro, så også på

 

Har du vært i Kaia Bar & Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din