Ungene elsket dette senteret. Mange ting å utforske, lærerikt. Kino var spesiell, muligheter for å... les mer
Vi anbefaler god tid for her er det mye moro for både små og store. I tillegg til alt som kan... les mer
Her kan barna lære på en leken måte. Mest tilpasset barneskolebarn. Flotte filmer ble vist og personalet tilbød barna å se en annen film når planlagt fremvisning ble endret grunnet skoleklasse.
Senteret kunne hatt en oppfriskning men gøy før ungene.
Kunne utnyttet film kuppel til å trekke mer barn med evt tivoli filmer, filmer over fjell og terreng i nord slik at man får følelsen av å sitte i et helikopter.
Kunne også oppgradert utsyr som ikke fungerer og ryddet mer i det som allerede er.
Hyggelige folk på jobb.
Dette var stedet for både store og små. Lærerikt og interessant for oss alle og var verdt turen på en lørdag.
Lokalisert på Universitetsområdet. Busstopp like ved senteret.
Besøk nummer to med barnebarnet. Han elsker stedet. Og aktivitetene er for barn i alle aldre.
Utrolig pedagogisk lagt opp, og her finner du masse spennende aktiviteter. Og jeg er imponert over hva en syvåring får med seg/ lærer, uten at han nødvendigvis skjønner at det er det som skjer.
Så også en spennende film - vist på Planetariet. Syvåringen var helt med. Må oppleves og anbefales.
Bør unngås på et veldig varm dag. Ikke aircondition. Store vinduer i taket.
Vitensenteret anbefales.
Vi hadde med to barn på 6 og 8 år og her var det mye gøy å gjøre/ se.
Vi fikk se en film i en super kinosal og i tillegg lage slim! Flotte lokaler og barnevennlig.
Senteret ligger lokalisert ved Universitetet i Tromsø- Norges arktiske universitet. Bygningsmassen til universitetet er verdt et besøk i seg selv. Flott beliggenhet og nydelig beplantning. Kunsten innvendig er også verdt et besøk.
Men videre til vitensenteret. Fantastisk opplevelsessenter for store og små, spesielt kanskje barn fra sen førskolealder og langt opp i ungdomsskolealder. Pedagogisk presentert (nesten selvsagt).
Du lærer gjennom lek, fysisk aktivitet, prøving og feiling. Helt strålende. Og ingen pusher på og sier hva du skal gjøre. Det velger du selv.
Anbefales på det varmeste.