Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende tidsfordriv

Senteret kunne hatt en oppfriskning men gøy før ungene. Kunne utnyttet film kuppel til å trekke... les mer

Anmeldt 17. april 2019
171marianneg
,
Sandnes, Norge
via mobile enheter
For store og små

Dette var stedet for både store og små. Lærerikt og interessant for oss alle og var verdt turen på... les mer

Anmeldt 30. september 2018
Tony H
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 210 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Nordlysjakt med buss
434 anmeldelser
fra USD 121,76
Mer informasjon
fra USD 144,89
Mer informasjon
fra USD 216,73
Mer informasjon
fra USD 146,11
Mer informasjon
Anmeldelser (210)
Filtrer anmeldelser
210 resultater
Vurdering fra reisende
112
72
16
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
112
72
16
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 210 anmeldelser
Anmeldt 17. april 2019 via mobile enheter

Senteret kunne hatt en oppfriskning men gøy før ungene.
Kunne utnyttet film kuppel til å trekke mer barn med evt tivoli filmer, filmer over fjell og terreng i nord slik at man får følelsen av å sitte i et helikopter.
Kunne også oppgradert utsyr som ikke fungerer og ryddet mer i det som allerede er.
Hyggelige folk på jobb.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, 171marianneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Dette var stedet for både store og små. Lærerikt og interessant for oss alle og var verdt turen på en lørdag.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Lokalisert på Universitetsområdet. Busstopp like ved senteret.

Besøk nummer to med barnebarnet. Han elsker stedet. Og aktivitetene er for barn i alle aldre.

Utrolig pedagogisk lagt opp, og her finner du masse spennende aktiviteter. Og jeg er imponert over hva en syvåring får med seg/ lærer, uten at han nødvendigvis skjønner at det er det som skjer.

Så også en spennende film - vist på Planetariet. Syvåringen var helt med. Må oppleves og anbefales.

Bør unngås på et veldig varm dag. Ikke aircondition. Store vinduer i taket.

Vitensenteret anbefales.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Male4online
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde med to barn på 6 og 8 år og her var det mye gøy å gjøre/ se.
Vi fikk se en film i en super kinosal og i tillegg lage slim! Flotte lokaler og barnevennlig.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, 948ingridn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Senteret ligger lokalisert ved Universitetet i Tromsø- Norges arktiske universitet. Bygningsmassen til universitetet er verdt et besøk i seg selv. Flott beliggenhet og nydelig beplantning. Kunsten innvendig er også verdt et besøk.

Men videre til vitensenteret. Fantastisk opplevelsessenter for store og små, spesielt kanskje barn fra sen førskolealder og langt opp i ungdomsskolealder. Pedagogisk presentert (nesten selvsagt).
Du lærer gjennom lek, fysisk aktivitet, prøving og feiling. Helt strålende. Og ingen pusher på og sier hva du skal gjøre. Det velger du selv.

Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: oktober 2017
3  Takk, Male4online
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser