Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kose tur på byen

Flott brun pub,med live musikk denne kvelden og det med gratis inngang. Hyggelige betjeninger,rask... les mer

Anmeldt 15. mai 2021
SivHege2013
,
Harstad, Norge
via mobile enheter
Koselig pub

Trivelig og koselig brun pub med mye historie og bra utvalg av drikkevarer. Litt skjermet noe som... les mer

Anmeldt 28. november 2020
86jonasberg
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Les alle 107 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Nordlysjakt med buss
434 anmeldelser
fra USD 122,94
Mer informasjon
fra USD 218,83
Mer informasjon
fra USD 164,74
Mer informasjon
fra USD 39,40
Mer informasjon
Anmeldelser (107)
Filtrer anmeldelser
107 resultater
Vurdering fra reisende
26
43
31
7
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
26
43
31
7
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 107 anmeldelser
Anmeldt 1. juni 2019

En artig plass å droppe innom, særlig når de leier inn musikere og får stemningen i taket. I går og i dag (1. juni) spiller en ganske dyktig ire og en islending, irsk musikk mm. Vi hadde det skikkelig fint i går kveld, fortsett med dette Tromsø Jernbanestasjon!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Sissel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2019 via mobile enheter

Super pub for de gode historier og hyggelige sammenkomster. Pubdriver med ukuelig tro på jernbanelinje til Tromsø og tid til en hyggelig prat med alle. Morsom innredning.

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, Kari12015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Stilig pub i sentrum av Tromsø. Sender mye fotball. Annerledes innredet, med gamle togmøbler.
Godt smakfullt øl.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, RoyMona
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018

Hyggelig sted. Kjekk betjening. Flott blanding på lokale og turister. Og de viser nesten alt av fotball. Nok for de fleste det..

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

For de dom vil ta toget er dette feil sted men ønsker man noe duggfriskt og kjølende å drikke kan man få dette her.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser