“Det beste jeg har spist på lenge”
Anmeldelse av Biffhuset

Biffhuset
Vurdert som nr. 32 av 189 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019

Jeg hadde vel egentlig ikke så høye forventninger til Biffhuset, siden det er mye mat jeg liker bedre enn et stort kjøttstykke på en planke (det var utgangspunktet mitt), men jeg ble positivt overrasket etter at jeg fikk se menyen, og siden jeg ikke hadde smakt selkjøtt før valgte jeg «Sel og hval i samme hav» til forrett. Røkt og saltet skiver av sel og hval med lokal ost, tyttebærrømme og lokal ost. Dette smakte rett og slett himmelsk. Ved siden av kom det noe de kalte Skarvenbrød som også gikk hjem hos meg.
Det var mye godt på menykartet når det gjaldt hovedretter også, men siden det var lenge siden jeg hadde smakt reinsdyr falt valget på «Vilt og begeistret – Reinsdyret». Her fikk jeg en mørbrad av rein som var utrolig smaksrik og mør, men det fulgte også med en reinpølse som var fantastisk god. Ved siden av kjøttet ble det servert persillebakte småpoteteter, sopp, gulrot, brokkoli, tyttebær og det hele i en smakelig rødvinssaus.
Etter denne gode opplevelsen hadde jeg bestemt meg for ikke å spise dessert, men siden jeg er god til å argumentere mot meg selv ble det en Créme Brûlée som ikke var den mest spennende på menyen, men uansett alltid godt. Desserten var god, men hvis jeg skal påpeke noe negativt under dette måltidet var det at jeg vil foretrekke at det brente sukkerlaget på toppen burde være litt tynnere
Et måltid som jeg unner alle som leser dette her og håper dere da får samme kvalitet og gode opplevelse som jeg fikk og opplevelsen ble ikke noe dårligere med et godt glass med rødvin til.

1  Takk, 340knutj

Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Var her en kveld med kolleger. Fantastisk mat, men lang ventetid. Indrefileten er noe av det beste jeg har smakt i Tromsø.
Lite oppmerksomhet fra servitører, virker som de unngikk øyekontakt. Blei belastet to stk soppstuing for mye. Dette ble oppdaget i ettertid. Maten er god, men de har forbedringspotensiale på service.

4  Takk, nikoru101
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Valgte en pepperbiff og traff bra med den. En ytrefilet i Norge kan jo være alt fra veldig god til flaut. Denne var bra!
Vinen jeg ønsket på glass var utsolgt, men ingen problem med det. Nesten fritt valg fra en OK vinliste, på glass.
God mat til matchende priser, besøk hvis du er glad i rødt kjøtt.

1  Takk, Ttrond
Anmeldt 6. januar 2019

Vi var ei gruppe som spiste der lørdag 5 januar 2019. Vi fikk deilig mat og god service. Syns kelneren vi hadde gjorde kvelden enda bedre. Han heter Kjell Kristian, og var så hyggelig at det var en fornøyelse å være der. Tusen takk, og vi kommer tilbake.

Takk, SteinIvarP
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Når man var alt for seint ute til å få plass ved Lutefiskbufeen på Arctandria så ble Biffhuset under samme tak et lykkelig substitutt. Meget god mat. Vi var 8 stykker som prøvde ulike forretter, hovedretter og desserter. Alle ble fornøyd. Trivelig betjening. Om jeg skulle nevne noe forbedringspotensiale så skulle jeg ønske de var litt raskere med å følge med at alle hadde nok drikke til enhver tid.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, thorj179

Reisende som så på Biffhuset, så også på

Har du vært i Biffhuset? Del dine erfaringer!