Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyyyyr vin”
Anmeldelse av Biffhuset

Biffhuset
Bestill bord
2
man. 20.9.
20:00
Vurdert som nr. 35 av 129 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2020

Heilt grei matopplevelse. Når regninga kom så viste det seg at husets kvitvinglass kosta 170kr pr stk. Servitøren beklaga at det ikkje var ho som satte prisane

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lureline73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (359)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 359 anmeldelser

Anmeldt 23. juni 2020

Lang ventetid 45 min før vi fikk bestilt noe mat.
Biffen Ok men dårlig tilbehør.
På ingen måter verdt pengene.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, j0hanslettlij
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020

Forrett var scampi, som var nydelig! Hovedrett, ytrefilet. Stekt medium, og smakte ypperlig. Og husets rødvin var god, men litt for varm. Totalt en flott opplevelse :-)

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, clastromso
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Biffhuset i går, 1.Juni. Ble møtt av en trivelig servitør. Vi bestemte oss for å teste reinsdyr-biff med rødvinssaus. Den var perfekt, en matopplevelse:) Vinen som ble foreslått av servitøren passet perfekt til måltidet:) Anbefales virkelig. Vi kommer igjen neste gang vi er i Tromsø:) Takk igjen til Servitøren og Kokken:) Dere er begge på rett plass:)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Compass312423
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Dette er stedet for deg som ønsker en god biffmiddag! Hyggelige servitører og lun stemning. Et av stedene som må prøves i Tromsø.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, alrikf2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Biffhuset, så også på

 

Har du vært i Biffhuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din