“Anbefales”

Biffhuset
Vurdert som nr. 32 av 186 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 18. august 2020

Vår kelner var utrolig kunnskapsrik når det gjaldt vin. Dessverre var første flasken korket, og han var rask til å hente en ny før vi i det hele tatt oppdaget det. Men, så kom han med ny og lært oss forskjellen på viner som var gode og de som var korket. Maten var stort sett meget god, men styr unna Bacalaoen

1  Takk, elsastigenr

Anmeldt 1. august 2020

Spiste middag på Skarven biffhuset.

Bestilte potetskall med bacon og potetskall uten bacon til forrett, smakte helt utsøkt.

Til middag spiste vi reinsdyr og vegetar-risotto, solide porsjoner som smakte godt.

Forrett smakte bedre enn hovedrett

Koselige lokaler.

1  Takk, Camper89187
Anmeldt 28. juli 2020

Her har jeg vært før, men kommer gjerne igjen! Valgte også denne gangen Reinsdyrfilet med tilbehør. Ble like begeistret som tidligere og imponert over hvor nydelig dette smaker! Kan anbefale alle å prøve dette for de som er glad i vilt. Fantastisk mørt kjøtt og nydelig tilbehør. Vi toppet det hele med desserten en Bjørnetjeneste. Nydelig men i det meste laget når det gjaldt mengde.

2  Takk, osmasen
Anmeldt 26. juli 2020

Heilt grei matopplevelse. Når regninga kom så viste det seg at husets kvitvinglass kosta 170kr pr stk. Servitøren beklaga at det ikkje var ho som satte prisane

1  Takk, lureline73
Anmeldt 23. juni 2020

Lang ventetid 45 min før vi fikk bestilt noe mat.
Biffen Ok men dårlig tilbehør.
På ingen måter verdt pengene.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, j0hanslettlij

Reisende som så på Biffhuset, så også på

Har du vært i Biffhuset? Del dine erfaringer!