“Tur til Nord Norge”

Biffhuset
Vurdert som nr. 31 av 186 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Steakhouse
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Ypperlig matopplevelse. Skarvenrøre som forrett, reker, kongekrabbe,røkt laks,rogn i skjønn forening. Grillet kval med grønnsaker, rødvinssaus og tyttebær og ovnsbakte poteter som hovedrett, perfekt servert. Creme brulee som dessert. Ett skikkelig måltid for hele gjengen. Hyggelig servitør som geleidet oss gjennom meny på en hyggelig måte. Topp. Må bare anbefales.

Takk, tor56Haugesund

Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter

God mat. Perfekt biff og tilbehør. Utsøkt dessert. Bra anbefaling av vin til mat og dessert.
Flott lokale og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Kent-Andre R
Anmeldt 14. juni 2022

biffhuset på toppen av Skarven er vel verd et besøk. et veldig hyggelig lokale med oppmerksomme og flinke servitører.
Maten var veldig god. jeg spiste Hval og det var veldig godt. gode viner og desserter. vi kommer selvsagt igjen her.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Trond L
Anmeldt 28. mai 2022

Jeg valgte hvalbiff og det var en stor opplevelse. Har spist mye hvalbiff opp gjennom årene, denne opplevelsen var en av de beste

Dato for besøk: mai 2022
Takk, storvika
Anmeldt 26. mars 2022

Dette var skikkelig velykket. 4 entrecôte og 1 lGrillet laks.Alle var utrolig fornøyd. Maten var så perfekt. For å si det slik som jeg vet kvaliteten er hos dere. Vin og all annen drikke perfekt. En utrolig hyggelig servitør (dame)En ting er en selvfølge vi kommer tilbake
Takk for god mat og drikke og særdeles god service.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, KjellH71

Reisende som så på Biffhuset, så også på

Har du vært i Biffhuset? Del dine erfaringer!