“Fantastisk god mat!”
Anmeldelse av Globus Kafé & Restaurant - STENGT

Globus Kafé & Restaurant
Prisklasse: USD 4 - USD 31
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Ten points! Spiste Korean Beef Salad, og maten smakte fortreffelig. Har også spist ostekake her tidligere, og det er den beste ostekaken jeg har smakt! Hyggelig atmosfære og profesjonell betjening. Hit kommer jeg gjerne flere ganger!

Takk, mariamW2089LR
globusc2020, Eier på Globus Kafé & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Kjempe godt å høre at maten våres falt i smak.
velkommen igjen.

Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk sted! Koselig og rolig atmosfære. Hyggelige og kompetente ansatte. Vi bestilte dagens rett, som var indrefilet med småpoteter, cherry tomater og en herlig safran saus. Utrolig godt! Og til dessert hadde vi ostekake. Det var den beste ostekaken jeg har smakt i mitt liv. Dette stedet anbefales på det sterkeste!!

Takk, 185stinel
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Spennende meny og god mat. Heldigvis ikke en kjempestor meny, her satser de på kvalitet og smak. Men den gir mulighet for en smakebit fra hele verden (Globus) - alt fra Britisk Fish&chips, Koreansk salat og Norsk laks til Amerikansk Hamburger og kinesisk fried rice. Sentral beliggenhet - kort veg å gå fra sentrumshotellene. Hyggelig betjening -vi kommer tilbake !

Takk, Anne-b-bharstad
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi fant denne restauranten bare tilfeldig, men per dag har vi vært her allerede tre ganger bare denne uka. Kundevennlig personell,fin interior og ubeskrivelig god mat som lages fra bunnen av. Blir du lei av pizza og taco som du kan bestille overalt, gå til Globus og få en fin opplevelsesrik lunsj eller middag.

1  Takk, irinar413
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Gå noen få meter ekstra bortover Storgata og inn på Globus. Det er det verdt! Meget hyggelig velkomst og utrolig god mat. Fint å se kokken i arbeid. Vi hadde Fish and Chips og Sri Lanka Chicken Sandwich. Nydelige smaker, spesielt sandwichen, som er et godt nok middagsmåltid. Lekkert servert. Gå ikke forbi!

2  Takk, 214cathrineh
globusc2020, Owner på Globus Kafé & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Takk for en veldig hyggelig omtalelese.
Så bra at maten falt i smak.
Velkommen igjen!

Reisende som så på Globus Kafé & Restaurant, så også på