Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middagsselskap”

Globus Kafé & Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 132 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 39
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

Jeg var invitert med i et litt større selskap (20 pers) og ble ikke imponert. Servicen var veldig bra, så når hvitvinen var for varm fikk vi straks ny vin, litt kjøligere, og når maten var kald, og servert på kalde tallerkener, kom tilbudet om å varme den, men da var tiden omtrent oppbrukt, så jeg spiste heller litt kald mat.
Forretten var nydelig (kamskjell med risotto!) kunne spist den hver dag!
Vinkartet bestod av en rieseling, en chardonney og en chablis, og de hadde bare en flaske av chardonneyen....
Alt i alt forventet jeg mer, men det er mulig at selskapet ble for stort for dem, så jeg ser frem til å prøve dem på nytt når vi bare er to.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
globusc2020, Owner på Globus Kafé & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Hei, vi beklager virkelig for at det ikke var etter dine forventninger.
Håpe du ønsker å prøve på nytt, å gi oss en ny sjanse til å rette opp.
Dette var selvfølgelig ikke etter våres standard.

Ta gjerne kontakt med oss på mail post@globuskafe.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (187)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 187 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Flere fristende retter, perfekt antall retter på menyen. Maten smakte utmerket og akkurat passe porsjon for lunsj.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Johanrlund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
globusc2020, Eier på Globus Kafé & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Så hyggelig at porsjonene var passelig og at maten smakte.
Velkommen igjen for å prøve flere av våre retter.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020

Veldig god mat, ikke minst drekka til man skal kose sæg litt en nydelig aften.
skål og kos dokker en masse

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, chrisarnel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Ten points! Spiste Korean Beef Salad, og maten smakte fortreffelig. Har også spist ostekake her tidligere, og det er den beste ostekaken jeg har smakt! Hyggelig atmosfære og profesjonell betjening. Hit kommer jeg gjerne flere ganger!

Dato for besøk: august 2020
Takk, mariamW2089LR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
globusc2020, Eier på Globus Kafé & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Kjempe godt å høre at maten våres falt i smak.
velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk sted! Koselig og rolig atmosfære. Hyggelige og kompetente ansatte. Vi bestilte dagens rett, som var indrefilet med småpoteter, cherry tomater og en herlig safran saus. Utrolig godt! Og til dessert hadde vi ostekake. Det var den beste ostekaken jeg har smakt i mitt liv. Dette stedet anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 185stinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Globus Kafé & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Globus Kafé & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din