En utrolig morsom, hyggelig og spennende kajakktur sammen med et kjempetrivelig vertskap i Sandra og Tore. Profesjonelt, trygt, godt utstyr og god instruksjon brakte oss trygt og trivelig rundt øyene og holmene ved Sommarøy utenfor Kvaløya. Nydelig vær, midnattssol og blikkstille vann gjorde dette til en stor opplevelse.
Gode historier og masse erfaring fra tur- og friluftsliv over hele verden krydret turen enda mer. Like spennende for ung som gammel å høre om erfaringer fra ekspedisjoner fra hele verden som Tore har gjennomført.
Bare positivt å si fra vi fant turen via nettsiden, henting i Tromsø, selve kajakkturen og returen presis tilbake utenfor hotellet i Tromsø.
Kan trygt anbefales. Takk for turen.
Vi hadde en flott familietur i havkajakk med Tore. Til tross for at været ikke viste seg fra sin beste side så fikk vi en fin tur på fjorden med gode tips. Det føltes trygt og godt å padle med Tore som guide. Etter padleturen dro vi til hundegården og hilste på de nye valpene til våre barns store begeistring. Deretter hadde vi en villmarkslunsj i bålstua hvor Tore delte historier fra sitt innholdsrike liv. Det var kjempespennende å høre på alt han har gjort og både barn og voksne følte de hadde møtt en virkelighetens superhelt! Vi anbefaler på det sterkeste Active Tromsø og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.
Dette var virkelig midt i blinken! Det er en veldig fin atmosfære på Active Tromsø. Alle som jobber der er kjempetrivelige og opptatt av å gi deg som besøkende en fin opplevelse.
Vi var to som delte på ett spann med fire hunder. Det var en virkelig fin opplevelse, og det at man selv får kjøre sleden syns jeg var supert.
Man får låne alt av ytterklær så det er ikke noen fare for å bli kald. Men er lurt å ha på seg godt med ull, som det alltid er når an skal være ute i kulden.
Så er du i stuss på hva du skal fylle dagene dine med når du er i Tromsø, så er dette så absolutt stedet så slå av noen timer. Evt noen dager.
Naturen er flott, hundene er nydelige og menneskene er kjempeflinke.
Anbefales på det varmeste!
Mvh Eli
Etter en kort biltur med foto av reinsdyr i veien ble vi kledd opp i topp vinterantrekk. Vi ble kjent med hundene mens vi rigget sledene og hadde en lang 2 timers tur med hundekjøring på herlige Kvaløya. En tur i en passe stor gruppe hvor vi fikk oppleve hundekjøringens gleder og utfordringer.
For å slå i hjel tiden en hel søndag i Tromsø, bestemte jeg meg for å finne meg enten en bretur eller kajakktur. Det ble kajakk. Rett og slett fordi jeg var eneste gjest.
Skyene lå tungt over fjellene, og etterhvert kom både regn og litt torden. Vinden gjorde at vi måtte kjøre litt for å finne et ok sted å sette ut kajakkene. Men guiden Tore fant sted, og det som skulle være å slå i hjel litt tid, ble en glimrende og hyggelig tur med Tore som kunnskapsrik og engasjert guide. Turen ble kronet med en flokk niser (småhval) som kretset rundt kajakkene våre. Nærmere naturen kommer en ikke:-) Helt til slutt tok Tore seg også tid til å lære meg litt selvredning!