Tor K
  • Moxy Hotels
2.7 km fra Smarthotel Tromso
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 25. oktober 2018

Selv om man bare skal sove på rommet, må det kunne gå an å oppholde seg på rommet. Jeg bodde på et smart mini rom, IKKE av eget valg! Det var ikke engang plass til at kofferten lå på gulvet og jeg kunne stå samtidig. Jeg hadde tenkt å ta en rolig kveld med bena høyt og strikke litt etter en LANG dag på kurs, men da jeg kom inn på rommet satte jeg bare fra meg bagasjen og gikk ut igjen, jeg klarte ikke oppholde meg på rommet så ukoselig var det!!

Skittent var det også. Sengen var innrammet, men det var en liten glipe mellom rammen og madrassen, og nedimellom så jeg masse støv, nøkkelknippe og søppel. Jeg forsøkte å løfte på madrassen, men den var så tung, at det er nok derfor rengjøringspersonellet ikke vasker der, det er umulig å komme til! i tillegg så må man opp i sengen for å få lagt på laken og åpne/lukke vinduet, så dette er ikke bra HMS for de ansatte!
Veggene var svarte på rommet og det var mange proteinflekker opp etter veggene, vises veldig godt på svarte vegger, tør ikke tenke på hva som var av flekker på de betongveggene. Veggene hadde støv hengende fra veggene og det var masse støv inni ventilen på badet. Vasken var nesten tett, tok lang tid før vannet rant ned i røret.
Badet var så lite at jeg måtte sitte med døren åpen for å få puste.

Frokosten var helt grei. Eggerøra og baconet var ikke godt. Kokt egg var ikke kokt. Ellers helt vanlig utvalg sammenlignet med mitt kjøkken hjemme. Mye proteinrester på bestikk og tallerkner, tro om de ansatte har god nok opplæring...?

"You are smart" sto det på rommet jeg fikk.. Ja, jeg er smart nok til å IKKE anbefale dette hotellet videre!

Innsjekkingen var i tillegg et mareritt. Bare EN resepsjonist på jobb når en gruppe på 50 pax skal sjekke inn... Takk og lov at vi er tålmodige sjeler! Stakkars hun som sto der og svettet!

Romtips: IKKE velg smart mini iallefall...
Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, ceciliesj
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger midt i sentrum og du kommer deg lett rundt om kring. Rommene er litt små, men passer perfekt dersom man ønsker å kun ha et sted å sove. Rommene er rene og ganske nye. Derimot veldig varmt på rommene da det ikke er noe aircondition system. Betjeningen er hyggelig.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, KristianeJenssen
SmarthotelTromso, Front Office Manager på Smarthotel Tromso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2018

Kjære Kristiane Jenssen,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en flott dag, og hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Ikke noen form for klimaanlegg så er det varmt ute så er rommet grusomt. Du har ett vindu du kan åpne hvist du villl høre hele byen kjøre moped og sloss men du har ingen måte å skape trekk på å som sakt ingen ac. Grusomt opphold.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, KristofferK28

Kjære Kristoffer K,

Det er trist å høre at du ikke hadde et godt opphold på grunn av at rommet var så varmt. Vi hadde en rekordbrytende, høy temperatur her i Tromsø, og rommene er ikke utstyrt for det, men vi håper du ønsker å komme tilbake ved neste anledning slik at vi får muligheten til å rette opp inntrykket. Du er hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 22. juni 2018

Hotellet ligger i øvre del av sentrum. Kom 09.30 og fikk rom med en gang, i ønsket etasje, uten ekstra kosdnad. Det trekker veldig opp! Rommet var lite og svært spartansk: seng, trestol og et lite skrivebord. Det er det hele. Ingen kleshengere, ingen søppelbøtte foruten den vesle på badet, ingen skoskjei og ingen skap. Men senga var brei og god, og det var reint på rommet. Kunne beholde rommet, også uten ekstra kostnad, en time etter utsjekkingstidspunkt på avreisedagen. Alt i alt: rimelig (under 800 kroner døgnet uten frokost) og rolig og helt greit.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, siri13

Tusen takk for tilbakemelding din, siri13! Vi setter pris på tiden du tok for å skrive din anmeldelse og glad for å høre at du likte oppholdet ditt. Du er hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Sentral beliggenhet i tromsø sentrum. Hyggelig betjening og moderne lokaler. Hotellet holder en lavpris profil og er derfor noe enklere en mange andre, men helt ok. Frokosten er helt grei, kanskje litt dyr i forhold til tilbudet. Vi hadde bestillt et dobbeltrom for to pers, vi ringte å sa ifra at vår sønn på 4 år også ble med. Det var helt greit og de oppgraderte til og med rommet vårt og satte inn en ekstra seng. Veldig bra. Kan anbefales om du ønsker ei forholdsvis rimelig overnatting med ok standard.

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, Foxheim