Norwegian advisor
Kjæledyr tillatt
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 27. juni 2022

Jeg bodde på dette hotellet en drøy uke i forbindelse med jobbreise.

Hotellet oppfyller minimumskriteriene, men heller ikke mer. Med tanke på prisen var det akseptabelt.

Rommene var for små for min smak. Frokosten var ok. Det var ikke noe annet oppholdsrom enn matsalen, men denne kunne brukes hele døgnet. Trekker veldig ned at de ikke serverte øl på tappekran.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, kennethmQ6398MM
Anmeldt 3. juni 2022 via mobile enheter

Har tilbragt en natt her i enerom. Rommet er ok, men mye trafikkstøy utenfor vinduet. Undrer meg litt på om personalet har oversikten. Ved ankomst ble jeg tildelt et rom som ikke var klargjort etter forrige gjest. De fikset raskt et nytt tom til meg. Morgenen etter kl 9 låser plutselig en ansatt seg inn på rommet. Ikke ok. Frokosten har jeg ikke tatt, da den ryktes å være skuffende.

Dato for oppholdet: juni 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, 684lilla
Anmeldt 5. desember 2021 via mobile enheter

Helt enkelt rom, men utrolig sentralt, vi har det meste innen gangavstand. Rent og ordentlig, med delikat og greit fungerende bad. Akkurat hva vi var ute etter. Savner litt mer knagger/hyller på rommet men ellers helt greit.

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, Camper400021
Anmeldt 3. desember 2021

Det første vi oppdaget var at søpla på badet ikke var tømt. Dette var enkelt å se da søpla manglet lokk og det lå noe oppi der som så ut som en brukt tampong (vi valgte å dekke det hele med papir). Speilet på badet var full av tannkrem, det samme var servanten. I dusjen lå det hår i sluken. Tven og til og med veggene var fulle av støv. Oppsummert så ga rommet et inntrykk av at det var veldig skittent noe som gjorde det ekkelt å sove der. Hotellfrokost var heller ikke noe å skryte av. Brødet var av det aller billigste slaget og var i allefall 2 dager gammelt. Frukt og øvrige pålegg så heller ikke ferskt ut. Utvalget var helt greit, og frokosten hadde sånn sett vært greit hvis maten de hadde hadde vært ferskt.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, anjamarieh
Anmeldt 10. oktober 2021

Hotellet hadde helt grei service. Vi var noen flere venninner på tur som bestilte like 2-roms, men opplevde å betale ulik pris, aner ikke grunnen til dette. Rommene var små, men velfungerende. Frokosten er den stussligste jeg har sett. Jeg har spist mat i messe i snart et år og dette var en nedtur. Betalte altfor mye for tørt brød, lite utvalg og uhygieniske omgivelser. Ta frokosten et annet sted.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, ingeborgkjorstad