005robertsen
Kjæledyr tillatt
0.4 km fra Smarthotel Tromso
Se flere hoteller i Tromsø
Anmeldt 20. mars 2024

Elendig hotell, som kan betraktes som et hostell! Dobbeltrom er egentlig et enkeltrom og sengene er av dårlig kvalitet. Blod på gardinene og skit på gulvet samt lister. Dyr som fluer og edderkopper i taklampa. Tv fungerte heller ikke..

Anbefales ikke til noen.

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, Kristine L
Anmeldt 7. oktober 2023 via mobile enheter

Bodde der igjen en natt nå i september. Rimelig, svært imøtekommende betjening og kjempegod frokost. .Kan ikke si noe annet enn at dette er overnatting som passer meg når jeg reiser alene. Rommene er små, men mer enn stor nok for meg. Ren seng, tv, dusj og toalett, og et hyggelig felleskap nede i resepsjonen. Men det er en ting jeg savner; Hvorfor kan det ikke være en god stol å sitte på på rommet?

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, SteinIvarP
Anmeldt 18. juli 2023

Vi la bagasjen vår på låst bagasjerom i et par netter mellom to overnattinger. Da vi kom tilbake var vår og noen andres bagasje borte. Rommet var ikke støvsuget ved ankomst. Noen røyket utenfor vinduet vårt nesten hele tiden. Da vi ankom den ene dagen var det ei som satt i resepsjonen som tydeligvis ikke jobbet der. Flere gjester spurte om hjelp, men hun kunne ikke svare. Frokosten var bra, men det var det.

Romtips: Ikke legg bagasjen i bagasjerommet.
Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Elise G
Anmeldt 20. mai 2023 via mobile enheter

Skittene rom! Da vi ankom hotellrommet var det en brun stripe i sengen og masse lo dotter på puttene. Det er helt tydelig at det er redd opp senga med brukt sengetøy. Det var også kun redd opp en enkelt dyne, som er spesielt når vi har booket til to personer. Gardinene var ødelagt på rommet og taklampen blinket selvom lyset ikke var på. Døren låste heller ikke når vi skulle legge oss, så vi måtte sove med ulåst dør. Så kvaliteten på «smarthotel» sto ikke til forventning.

Romtips: Ønsker du en hyggelig opplevelse fra begynnelsen av, ikke gå på smart om du ønsker en opplevelse av skittent hotellrom.
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, Sunshine42888538224
Anmeldt 13. november 2022

Rommet var trist, men rent - og senga var god! Tror nok at en annen farge på veggene enn industrigrå/betonggrå hadde gjort rommet koseligere. Jeg trengte et sted å sove i tre netter, og skulle ikke være mye på rommet. Badet var lite, men fungerte. Syns frokosten var god. Man kunne oppholde seg i frokostsalen senere på dagen hvis man ønsket (da rommet var trangt og heller ikke hadde lenestol). Kaffe kunne man fritt forsyne seg av. Alt i alt - grei overnatting til grei pris. Hyggelige folk i resepsjonen.

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, BrynhildM4