Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
her finner du alt

Et utmerekt & stort kjøpesenter, med det aller meste, samt masse gratis parkering. Her må man... les mer

Anmeldt 1. desember 2019
oddarthurlarsen
,
Bardufoss, Norge
Bra kjøpesenter

Et veldig stort og bra kjøpesenter - da jeg bodde i Karlsøy kjørte vi til Tromsø for å handle på... les mer

Anmeldt 27. oktober 2018
SupEvan
,
Norge
Les alle 38 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
fra USD 216,73
Mer informasjon
Nordlysjakt med buss
434 anmeldelser
fra USD 121,76
Mer informasjon
fra USD 163,16
Mer informasjon
fra USD 188,73
Mer informasjon
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
13
18
7
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
18
7
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 38 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2019

Et utmerekt & stort kjøpesenter, med det aller meste, samt masse gratis parkering. Her må man inneom flerer ganger for å få med alt.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, oddarthurlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018

Et veldig stort og bra kjøpesenter - da jeg bodde i Karlsøy kjørte vi til Tromsø for å handle på dette senteret.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, SupEvan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Liss S, Senterkoordinator på Jekta Storsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Storsenter som har det meste. Er en del av Coop men har greit utvalg allikevel. Imidlertid nok mer for lokale enn turistene.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2018

Dette er Nord-Norges største kjøpesenter med sine 130 butikker og "matstasjoner". Som de fleste andre kjøpesentra er også dette mest for kvinner.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Atle73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2018 via mobile enheter

Var på shopping med fruen, synes senteret var tipp topp med stort sett det meste man kan shoppe. Likte New Yorker bra,butikk etter min smak. Var ikke noe minus når det var salg der.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Toreinar2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Liss S, Senterkoordinator på Jekta Storsenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2018

Hei! Tusen takk for at du har tatt tid til å gi oss en anmeldelse. Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser