Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stor skuffelse”
Anmeldelse av Paletten Grill

Paletten Grill
Vurdert som nr. 113 av 132 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Gresk, Libanesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. september 2020

Vi bestilte mat til tre og dette er den verste maten jeg noen gang har fått på takeaway. Kjøttet var delvis brent og smakte som det var siste rester de hadde skrapt av grillen. Uspiselig hamburger, druknet i dressing og nesten ingen salat.
RÅ pommesfrites.
Vi har tre stykk som kastet maten i søpla og det er første gang jeg gjør det.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Bjørn Cato H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 30 anmeldelser

Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

Vi fikk ikke maten vi betalte for. Bestilte pizza, kebab, løkringer, chili cheese og brus. Ønsket ikke løk og tomat i kebaben, fikk dette med likevel. Verken pizza eller kebab smakte godt i det hele tatt. Kjøttet var seigt og kaldt. Fikk ikke chili cheese, kun løkringer. Vi fikk heller ikke riktig brus. Med så mange feil og mangler på kun én bestilling kommer jeg aldri til å kjøpe mat fra dette stedet igjen.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, noranh98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2020

Bra beliggenhet. Egnet sted for litt gatekjøkken-mat på kvelden. Men lokalet er slitt og trenger en omfattende oppussing om den skal få kunder. Når jeg var der var det kun 2 typer sukkerholdig brus å velge mellom. Dette er ikke bra nok. Kommer lite trolig tilbake.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Steinar29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017

Paletten Grill har alltid vært min plass å dra til for å få tak i en ordentlig god rullekebab. Blir aldri skuffet, kjøttet er alltid mørt, saftig og smaker rimelig godt. La oss ikke snakke om den fantastiske hvitløkdressingen de serverer. Betjeningen er veldig trivelig og lett forståelig, alltid hyggelig å slå av en prat.

Men det store spørsmålet her, er om Paletten har den beste kebaben i byen?
Absolutt, man får det man betaler for og det er mye mat for pengene. Godt kjøtt og en utrolig god hvitløkdressing gjør dette til en utrolig god matbit, spesielt på kveldene etter en dram.

Dato for besøk: juni 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Alexander B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2017 via mobile enheter

Har spist mye kebab gjennom min levetid, og jeg kan med god sikkerhet si at dette var noe helt annerledes enn det jeg forventet. Kjøttet var utvannet (minnet om kjøttboller) og brødet var vått. Når prisen er rundt snittet, forventer jeg gjennomsnittlig mat.

Dato for besøk: februar 2017
2  Takk, Simon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Paletten Grill, så også på

 

Har du vært i Paletten Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din