Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middagsforventninger ikke innfridd ”

Arctandria SjømatRestaurant
Bestill bord
2
lør. 31.7.
20:00
Vurdert som nr. 22 av 131 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Kongekrabbesalaten var lite spennende og for ensformig på smak.
Valgte grillet klippfisk. Den framsto ujevn i utvanning. Deler av fiskestykket for salt, andre deler ikke salte i det hele tatt. Men en raus porsjon.
Etter middag fikk vi dessertmenyer utdelt, men så deretter ikke mer til kelnerne. Det samme gjaldt for nabobordet. Da kelneren til slutt kom tilbake, unnskyldte han seg. Men da var vi ikke lengre hypp på dessert.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Elsegunn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (374)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 376 anmeldelser

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

En himmelsk mat som er passer perfekt for sjømat elskere. Veldig hyggelig og flink servitør, som fulgte opp alle på bordet. Allergivennlig mat men dessertene var ikke beregnet for de med laktose- og glutenallergi. Fin atmosfære og et hyggelig besøk midt i julestria. Mtp. Julebord sesong og fult lokale var det full oppmerksomhet på bordet vårt, og flott oppfølging. Heller ikke mye bråk. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Anna B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018

Super betjening (selv om han ikke likte akevitt ).
Nydelig mat - spiste boknafisk. Bra vi tok bare to glass Tromsø Kir som aperitiff ... store porsjoner.
Kaffe og Cognac til dessert - smak på Skarven XO, den er nydelig :-)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, audkarik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018

Jeg spiste den grillede tørrfisken - deres signatur rett - veldig godt! Hyggelig betjening, koselige lokaler og en god meny å velge fra. De andre hadde lutefisk og det var visst en av de beste EVER!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, mette_ss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Gode råvarer kan man gjerne betale for. Det vi fikk presentert i går i form av grillet tørrfisk var ikke godt. Første gangen vi spiste på Arctandria var vi strålende fornøyde- dette er rundt et år siden. Vi hadde snakket om å dra tilbake mange ganger siden vi er Foodies og spiser masse mat ute og lager med glede hjemme selv også.
I går kom vi altså tilbake og ble såå uendelig skuffet. Jeg hadde knapt villet betale kantinepris på det vi fikk. Og under tvil ville gitt det til katta. Det virket som om fisken var tilberedet dagen før og hadde hatt en runde i mikroen. Jeg hadde til og med meg en gjest fra Østlandet som bestilte forrett mens jeg tok for meg min hovedrett- likte hun det skulle hun også bestille det. Vi valgte i stedet å bare gå.
Servitrisen vår må ha vært ny, det var nesten ikke folk i lokalet og hun var knapt innom og virket ikke særlig proff men nølende og usikker. Det var kaldt inne i lokalet. Nei, Arctandria- med stadig flere gode spisesteder i byen tar jeg fra nå av gjester utenbys fra et annet sted.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Missjetlagged
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arctandria SjømatRestaurant, så også på

 

Har du vært i Arctandria SjømatRestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din