Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ingen over ingen ved siden👍”

Arctandria SjømatRestaurant
Vurdert som nr. 21 av 144 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Vi har spist mølja tre kvelder på rad og vi var på møljefesten. Må ikke komme her å komme herBeste mølja i verden altså Norge og tro oss vi har forsynt oss med mølja over hele landet. Skjønt mølja og mølja. I Oslo er det torsk, lever og rogn. På Arctandria der i mot: skrei, lever, rogn, skreikjaka, torsketunger, og skreimage full av lever, alt med tilbehør. Wow. Og med øl og akevitt. Takk for maten og for god service. Hilsen Karin og Einar

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, 378einarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (396)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 396 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Var med flere venner, jeg hadde sel og hval til forrett, nydelig. Grillet tørrfisk til hovedrett, bestilte stor porsjon - og den var raus. Til 395 kroner anser jeg det som meget god valuta for pengene. Fisken var veldig lite salt, men det er vanskelig å tilføre salt til noe som er vannet ut; og er mulig å tilføre selv av flaksalt fra krukka på bordet. Litt kjedelig dessert. Hyggelig og imøtekommende betjening. Anbefales

Dato for besøk: januar 2019
Takk, halgeirr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Kongekrabbesalaten var lite spennende og for ensformig på smak.
Valgte grillet klippfisk. Den framsto ujevn i utvanning. Deler av fiskestykket for salt, andre deler ikke salte i det hele tatt. Men en raus porsjon.
Etter middag fikk vi dessertmenyer utdelt, men så deretter ikke mer til kelnerne. Det samme gjaldt for nabobordet. Da kelneren til slutt kom tilbake, unnskyldte han seg. Men da var vi ikke lengre hypp på dessert.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Elsegunn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

En himmelsk mat som er passer perfekt for sjømat elskere. Veldig hyggelig og flink servitør, som fulgte opp alle på bordet. Allergivennlig mat men dessertene var ikke beregnet for de med laktose- og glutenallergi. Fin atmosfære og et hyggelig besøk midt i julestria. Mtp. Julebord sesong og fult lokale var det full oppmerksomhet på bordet vårt, og flott oppfølging. Heller ikke mye bråk. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Anna B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018

Super betjening (selv om han ikke likte akevitt ).
Nydelig mat - spiste boknafisk. Bra vi tok bare to glass Tromsø Kir som aperitiff ... store porsjoner.
Kaffe og Cognac til dessert - smak på Skarven XO, den er nydelig :-)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, audkarik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Arctandria SjømatRestaurant, så også på

 

Har du vært i Arctandria SjømatRestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.