Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sur mottakelse, nydelig mat!”

Arctandria SjømatRestaurant
Bestill bord
2
tor. 21.10.
20:00
Vurdert som nr. 21 av 131 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Sur mottakelse, nydelig mat!
Vi ble møtt av ei mutt dame. Hun så ikke på oss engang. Hovmester?? Heldigvis fikk vi en blid og flott dame som kelner. Vi fikk gode anbefalinger, og vinen og maten smakte nydelig!

Dato for besøk: august 2020
Takk, turidelisabetho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (378)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 378 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

En liten lunsjrett (deilig bakt potet med rikelig tilbehør), og en iskald Bulmer’s, supertrivelige servitører og gode koronatiltak gjorde lunsjstoppet i solveggen til den perfekte energibistand. Jeg vender alltid nesa mot Skarven (eller Biffhuset, eller Arctandria) når jeg er i Tromsø :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Trine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to som spiste, grillet tørrfisk som var veldig bra, og stekt ishavsrøye med rotgrønnsaker i risotto som var middels. Fisken var litt tørr og risottoen var svært mektig og tung. Tok svært lang tid før maten kom, det virket som de ikke hadde nok folk, og trekker ned helhetsinntrykket.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, fjellgeita56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste grillet tørrfisk og kveite. Maten smakte veldig godt. Serveringen tok langt tid og det virket ikke som servitørene hadde helt kontroll.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, haakon_mentzoni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Min datter og jeg spiste hvalbiff (10/10) og grillet tørrfisk (9/10). Nydelige forretter og dessert. Store porsjoner. Fine lokaler med semi-åpent kjøkken. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jornaasland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arctandria SjømatRestaurant, så også på

 

Har du vært i Arctandria SjømatRestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din