Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk opplevelse❤️😍”

Arctandria SjømatRestaurant
Vurdert som nr. 23 av 138 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 16. september 2021 via mobile enheter

Var og spiste Moden Fisk i dag - og hadde en kulinarisk opplevelse jeg ikke husker sist jeg opplevde. Utrolig mye godt i buffeten, og usedvanlig blid og hyggelig betjening! Kokken var til og med så snill å spesiallage et par retter til oss! Arctandria og Moden fisk anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2021
Takk, ElBjo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (390)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 390 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2021

Sentralt og god restaurant i tromsø. Må innom her og spise grillet tørrfisk når jeg er i Tromsø. Ypperlig service og god mat

Dato for besøk: august 2021
Takk, Isbjorn1955
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Hadde en fantastisk matopplevelse, lenge siden vi har smakt så gode fiskeretter, anbefaler på det sterkeste og god service

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 131ingerm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Magisk opplevelse.
Svært hyggelig restaurant, god og vennlig service!
Maten var magisk og kommer gjerne tilbake til Tromsø bare for å spise grillet tørrfisk!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Elin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Veldig god sjømat! Anbefales absolut for god norsk sjømat. Vi hadde grillet tørrfisk, hvalbiff og kveite. Fantastisk god mat. Rikelige porsjoner. Veldig hyggelig og kjekk betjening. Kommer innom neste gang vi er i Tromsø.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Arctandria SjømatRestaurant, så også på

 

Har du vært i Arctandria SjømatRestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.