Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sykt gode kanelsnurrer🤩”
Anmeldelse av Riso mat & kaffebar

Riso mat & kaffebar
Vurdert som nr. 2 av 21 Smått og godt i Tromsø
Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

En av de beste kanelsnurrene jeg har smakt! 10 av 10! kaffen var også god. Kommer garantert tilbake neste gang jeg er i Tromsø.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, VeeJayNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (735)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 735 anmeldelser

Anmeldt 19. mars 2021 via mobile enheter

Veldig bra kanelbolle. Bestilte Kaffe mocca med dobbelt shot. Hadde litt for lite smak. Veldig koselig plass.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, PhilipMolgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2021

Den beste mat og kaffe opplevelsen i Tromsø. Kjempe godt. God stemning, hyggelig betjening. 10/10! Et must i Tromsø.

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, 360kristines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2020

...og nydelig brød. God kaffe og kanelbolle etterpå. Super lunsjmat i et hyggelig og sentralt lokale.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Dronningen2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Koselig lokalet, hyggelige ansatte, god mat også! Bestilte dagens suppe, fikk ei aldeles nydelig og mettende linsesuppe til bare 95 kr Det eneste jeg har å pirke på er at menyen kunne vært noe bredere.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, sibellaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Riso mat & kaffebar, så også på

 

Har du vært i Riso mat & kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.