Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortsatt hyggelig på G”
Anmeldelse av G

G
Vurdert som nr. 51 av 138 Restauranter i Tromsø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi er alltid innom G når vi besøker Tromsø og det ble to turer denne gang. Kristin gir oss en hyggelig opplevelse, som vanlig!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 999grandis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 45 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Er du i Tromsø må du besøke puben G. Det er en veldig flott opplevelse. G er en liten pub med sjel. Fine folk både bak og foran disken! Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, m_yfridv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde en koselig kveld i baren på G. Der vi feiret vpr 9 års bryllupsdag. Hyggelige bartender Mickael servete oss både god drikke og selskaptopp atmosfære!!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Hanne-Solveig N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Var innom for ett par drinker.
En meget hyggelig bartender tok i mot oss.
Meget god atmosfære.
Gode drikke og hyggelig stund

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Kenneth N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Her kan du sitte og ta en ettermiddagspils med venner, få en god prat eller bare chille i fred og ro uten støyende bakgrunnsmusikk. Anbefales på det varmeste :)

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 991henrikr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på G, så også på

 

Har du vært i G? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.