Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortsatt hyggelig på G”
Anmeldelse av G

G
Vurdert som nr. 55 av 131 Restauranter i Tromsø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi er alltid innom G når vi besøker Tromsø og det ble to turer denne gang. Kristin gir oss en hyggelig opplevelse, som vanlig!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 999grandis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 43 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Er du i Tromsø må du besøke puben G. Det er en veldig flott opplevelse. G er en liten pub med sjel. Fine folk både bak og foran disken! Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, m_yfridv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde en koselig kveld i baren på G. Der vi feiret vpr 9 års bryllupsdag. Hyggelige bartender Mickael servete oss både god drikke og selskaptopp atmosfære!!!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Hanne-Solveig N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Var innom for ett par drinker.
En meget hyggelig bartender tok i mot oss.
Meget god atmosfære.
Gode drikke og hyggelig stund

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Kenneth N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Her kan du sitte og ta en ettermiddagspils med venner, få en god prat eller bare chille i fred og ro uten støyende bakgrunnsmusikk. Anbefales på det varmeste :)

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 991henrikr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på G, så også på

 

Har du vært i G? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din