Åpen i dag: 11:30 - 03:30
Se gjennom høydepunkter
Helt gjennomsnittlig burger

Atmosfæren på Blårock er alltid god, og burgerne har i alle år vært ikoniske. Det var ingenting som... les mer

Anmeldt 20. juli 2023
Synnøve W
Fredrikstad, Norge
Veldig bra!!

God opplevelse og hyggelig ansatte!! Anbefales (også til dere under 20)!! Meget fornøyd. God mat og... les mer

Anmeldt 15. juni 2021
G1238AR
Les alle 64 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Tromsø
Mer informasjon
Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Bestillt det som en gang i fordums tid var byens beste burger. Etter 40-45 min venting viste deg seg at burgeropplevelsen fortsatt er fordums. God smak og kjøtt i srlve burgeren. Slapp og halvkald pommes frites. De hadde ikke Spitfire øl og ingen rock eller noen form for musikk over høytalerne. Men lokalet virker fullt av turister som sikkert ikke kan savne det som engang var å finne en fredags kveld. Dyre burgere og ikke verdt å komme tibake for. Trist, desverre!

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, 373heidig
Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Ventet 40 minutter på tre burgere, litt for lenge men de var veldig gode på smak og Blå Rock har tatt seg opp når det kommer til burgere

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, Sebastian O
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Da jeg var 18-20 år var det ikke spørsmål om hvor vi skulle gå. Enten om det var en kaffe etter skoletid, noe å spise eller en tur på byen. Svaret var alltid Blå Rock uansett. For oss som var "kidsa" på den tiden var det å komme hit en fantastisk opplevelse. Vi ble alltid møtt av et hyggelig personale, musikken var høy, bråkete og alt vi kunne ønske oss og maten var fantastisk. Mange sier at Mack er Mack, men den smakte alltid best på Blå Rock.

Etter som årene har gått har mye forandret seg. Personalet har stadig blitt byttet ut med en som virker enda trøttere og lei av jobben enn forgjengeren. Maten har tapt seg og musikken er ikke helt det samme. Kanskje dette er mye av grunnen til at det vanvittig herlige og samlede klientellet vi engang var er forsvunnet og byttet ut med en haug 18-åringer som er på Blå Rock kun fordi di bar for fulle til å slippe inn på Rogers.

Blå Rock er liksom bare Blå nå, Rocken er liksom forsvunnet mitt, den eksisterer kun som et minne på veggene og i det sure vegg til veg teppet. Vi kan i dag sitte der å studere en gammel tyggis under bordet å si at "det var en bra kveld"

Men! Det hender at Blå Rock blir Blå Rock og ikke bare Blå! Det hender mann kan komme inn og DJen er i kjempe form og spiller musikk som fører til allsang. Det kan hende at bartenderen ikke hater livet sitt eller har noen venner på besøk han/hun må tøffe seg litt for. Det kan hende at kokken er glad for å være på jobb og serverer nettopp byens beste burger. Jeg hadde en slik opplevelse for kort tid siden. Og da var det vanvittig herlig å være på Blå Rock igjen!

Dessuten har samtlige burgere fått et nytt løft, skikkelig kjøtt og et fantastisk brød. Og det smakte som gode gamle Blå Rock. Og tross all negativet er dette fortsatt en pub som lukter av urin og surt øl slik en pub skal lukte. Vill du kjenne lukten av bringebær tyggis og dyr parfyme, ja da et Gründer rett borte i gata.

Så kanskje er ikke Blå Rock alltid det det en gang var. Kanskje er jeg rett og slett blitt for gammel. Men dette er er plass med en million minner, minner som aldri forsvinner. Og kanskje er det blitt sånn at jeg heller velger å ta en burger og en øl framfor en helaften på byen. Men jeg har aldri vært her for siste gang!

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, IvarAawesome
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Vært å prøvd Blå Rock burger idag! En vanvittig pris på 938,- førr 4 stk. Tok hele 50 minutt fra vi bestilte tell maten kom, og det skjønne æ godt da burgeren hva over gjennomsnittet godt stekt i bunn. Og det fantastiske brioche burgerbrødet hva tørt. Burgeren i seg sjøl hva no helt ok på smak, men det hva som å tygge en sprettball med tanke på konsistensen, og en knasende bunn. Eneste som hva bra med måltidet hva stekte poteter og dressingen! Men æ skal la det gå på bekostning av at kanskje kokken ikkje hva helt opplært, å vil prøve det en gang til om ei stund, e det ikkje bra da skal alt komme i retur.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, alexanderj395
Anmeldt 26. april 2017 via mobile enheter

Vi var på fotballkamp og var som alltid på blå rock før kamp, makan til dårlig service og ansatte som ikke ville at vi skulle bruke penger der. I tillegg slo ikke de ansatte inn øl på kassen, kun la pengene i kassen uten at ølen ble registrert.
Må også nevne de dyre burgere, som virkelig ikke er verdt pengene. Lite burger, mye brød og ikke god pommes.
Etter to kvelder her, vil jeg absolutt ikke anbefale denne puben til noen.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, annebanan