Etter å ha lest diverse anmeldelser, så bestemte vi oss for å ta kveldens middag her.
Vi var 3 stk, som, etter en liten tenkepause, bestemte oss for 12 ulike retter.
Vi startet med fisk; kamskjell, klippfisk og høyrygg av torsk. Fiskerettene svarte ikke til forventningene; kamskjellene smakte sjøvann og var overstekt. Klippfisken var ramsalt!, og etter å ha snakket med servitøren, så innrømmet hun at fisken burde ha vært utvannet litt til; den var nylaget. Høyrygg av torsk, var tørr og smakte gammelt. Vi fortsatte med teriyaki kylling,- den var god! Hadde også glasert ribbe, den var brent og overstekt, samt altfor mye tomat i sausen. Entrecôten var kald, kryddersmøret smeltet aldri på retten! Anden var god på smak, men dessverre servert i en altfor kald saus! Lammecarrén var god, men litt for mye tomat- i menyen ble ikke det opplyst om at denne inneholdt tomater... vi bestilte også asparges bønner, disse hadde vi sett for oss var store og crispie, men disse var små og dvaske, slike du finner i frysedisken på Coop! Vår servitør for kvelden,det var faktisk bare en i lokalet-var kjempesøt og hyggelig. Hun tok tilbakemelding på mat med hyggelig og vennlig tone, og var svært så tålmodig. Dette var dessverre en nedtur, en dyr sådann.