Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”
Anmeldelse av T-Tapas

T-Tapas
Vurdert som nr. 20 av 130 Restauranter i Tromsø
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Spansk, Norsk, Vinbar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2020

Beste maten jeg har spist i Tromsø. Veldig hyggelig og flink betjening. Fikk anbefalt hva og hvor mye mat og det var innertier.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Generalengholm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (203)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 203 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Upåklagelig service, og maten var også veldig god. Ingen kompliserte smaker, men godt og realt. Litt i overkant dyrt, kanskje.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mariegolimok
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat. Masse god tapas å velge i, og smaken har fantastisk god. I forhold til covid-19, så overholdes ikke reglene med 1 meters avstand. Vi satt ca 50 cm fra nabobordene på hver side.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kjellelvis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Jeg har spist mye tapas både inn og utlands, og dette var av ypperste klasse! Nydelig mat, god service og fin atmosfære i restauranten.
Hit vil jeg komme tilbake til!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 517jeanettem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat, dyktige servitører og god drikke. Anbefales på det sterkeste som en plass å dra på hyggelig date.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, nor_aiden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på T-Tapas, så også på

 

Har du vært i T-Tapas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din