“Spansk tapaskvalitet i Tromsø”
Anmeldelse av T-Tapas

T-Tapas
Vurdert som nr. 18 av 186 Restauranter i Tromsø
Kjøkken: Spansk, Norsk, Vinbar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Etter å ha spist på T-Tapas har vi konkludert med at Tromsø ikke bare er nordens Paris, men også nordens Barcelona! Svært hyggelig personale, og for noen smaker! Vår vinner var reinsdyrtrio; strimler av roastbeef av reinsdyr med tyttebær, rødløk, rømme og flatbrød - en helt nydelig smakskombinasjon. Når det er sagt, så var alt vi bestilte top notch. Stive priser, men vi snakker Norge, og festmåltidet var verdt hver eneste krone.

Takk, 22unnb

Anmeldt 24. juni 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat, valgte 5-6 ulike retter og alle var like gode. Praktisk beliggenhet på torget. Sannsynlig at jeg kommer tilbake.

Takk, Travellingisfuel
Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

Favorittstedet mitt i Tromsø. Fantastisk god mat og service. Hyggelig betjening. Aldri vært skuffet her og vært her flere ganger.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, ingridjohans1
Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Feiring av bursdag sammen med samboer og familie. Vi var totalt 9 stk., fra 12 - 60+. Alle fikk mat som de likte, og betjeningen var hyggelig og imøtekommende. Menyen er svært variert og det skal godt gjøres å dra hit uten å finne noe som en liker.
Vinutvalget hos T-tapas er også bra.

Takk, Vestadp
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Personalet var kjempehyggelig og tok oss godt i mot, atmosfæren var god og maten var utsøkt. Tar gjerne turen innom denne restauranten igjen!

Takk, Thomadj

Reisende som så på T-Tapas, så også på

Har du vært i T-Tapas? Del dine erfaringer!