Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget dårlig ventilasjon.”
Anmeldelse av Huken PUB - STENGT

Huken PUB
Kjøkken: Bespisning, Kafé, Pub
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 27. november 2018

Lokalen og personalet var hyggelige, men det fristet ikke å spise der eller bli værende veldig lenge. Vi angret nesten for at vi kjøpte en øl. Det var ekstremt dårlig ventilasjon der - luktet/stinket matos over hele det lille lokalet. Merket at lukten satt seg i klær og i hår. Her bør dere virkelig gjøre noe med ventileringen på kjøkkenet - ikke bra!!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 849egill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (771)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 771 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig burger på en koselig liten pub i hjertet av sentrum. Smilende og gjestfri betjening og godt øl.
Vel verd ett besøk ⭐️

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, JaneKLV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Stakk innom for en kald øl etter en familietur på Polaria. Bortsett fra noen bergensere som mente de burde bytte ut H-en i navnet med en K, så var det et hyggelig besøk. God atmosfære og lokasjon.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Trivelig liten pub nær havna i Tromsø. Godt utvalg av drikke og noen matretter. Burgeren her er kjent for å være svært god. Stedet har en helt spesiell atmosfære, innredet med gamle møbler og nostalgisk pynt. Hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, meretek_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

En burgeropplevelse du aldri glemmer! Man kan fint sitte å ta noen glass også hvis man ikke har tenkt å spise. Sentralt og koselig

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, Jessica E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Huken PUB, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din