Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 140
Vis tilbud
Booking.com
USD 140
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 140
Vis tilbud
Hotels.comUSD 140
eDreamsUSD 140
travelup.comUSD 172
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 450)
Filtrer anmeldelser
2 450 resultater
Vurdering fra reisende
1 407
735
199
58
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 407
735
199
58
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4146 av 2 450 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Overnattet her for 3. gang. Men er likevel ikke ferdig med å bo her. Her liker jeg meg godt. Ble servert frokostbuffet på tross av at det er Corona tider. Dette fungerte bra, og frokosten var god. Eneste minus at brødet var tørt. Rommet var bra med fantastisk god seng. Ellers blide og hyggelige personale hvor en alltid føler seg velkommen. Kommer helt sikkert igjen ved en senere anledning.

Romtips: Kan anbefale rom i høyden med havutsikt
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
2  Takk, osmasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære osmasen.
Tusen hjertelig takk for denne fantastisk hyggelige tilbakemeldingen! Den gjorde oss så glad! Ingenting gleder oss mer enn å høre at du har hatt flere fine opphold her og at vi vil se deg igjen ved en senere anledning! :)

Ønsker deg en strålende dag! :)

De beste hilsener,
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør, Clarion Hotel The Edge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Veldig fint hotell sentralt i Tromsø. Bodde her en natt når jeg reiste hjem fra jobb i Hammerfest. Ble tatt godt imot og fine rene rom. God frokost og følte en ble tatt godt vare på med hensyn til Corona perioden vi er i nå. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 74-tattoo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære 74-tattoo.
Tusen hjertelig takk for ditt besøk og din fine tilbakemelding. Den setter vi stor pris på. Våre gjester betyr alt for oss så det er ingenting som er så godt å lese som at du har følt deg ivaretatt.

Håper å se deg igjen i nær fremtid.

De beste hilsener,
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020

Overnattet på the Edge og oppdaget dagen etter at puten hvor min sønn (snart 2 år) hadde sovet var tilgriset med blod. Bad pent om de kunne rengjøre rommet og da jeg kom tilbake til rommet hadde de kun skiftet putetrekket på den ene puta.

Dette under en pågående corona pandemi. Helt elendig.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, NorwegianMEF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære NorwegianMEF.
Tusen takk for at du har gitt oss denne svært viktige tilbakemeldingen! Dette var trist å lese og det er absolutt ikke slik det skal være å bo på Clarion Hotel The Edge. Her har det skjedd en alvorlig svikt i renholds-rutinene og det tar vi ikke lett på. Vi har vært nøye på disse rutinene før pandemien, og satt inn ekstra tiltak nå under pandemien for å skape trygge og gode opplevelser. Vi er oppriktig lei oss for at dette har skjedd og tar din tilbakemelding svært alvorlig.

Vi vil selvsagt gjøre alt vi kan for å rette opp i det inntrykket du nå har av oss, så jeg håper du tar i mot min dypeste unnskyldning og ønske om å skape en bedre opplevelse. Neste gang du planlegger besøk til Tromsø, håper jeg du ønsker å ta kontakt med meg direkte på ida.jakobsen@choice.no, slik at vi kan få muligheten til det.

De beste hilsener,
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Flott hotell med veldig flotte og rene rom. God frokostbuffé og hyggelig betjening.
Anbefales på det sterkeste.
Synd ikke takrestauranten var oppe, men var nok for tidlig på sesongen. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tomrO9500IX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære tomrO9500IX
Tusen hjertelig takk for ditt besøk og for den svært hyggelige tilbakemeldingen din :) Den setter vi stor pris på!

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake i nær fremtid. Nå er skybaren åpen hver helg :)

De beste hilsener fra
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Hadde kanskje for høye forventninger, og ble derfor skuffet. Inngangspartiet er stort, med et flott barområde med en deilig moderne gass peis, men med masse forskjellige til dels stygge møbler som ikke passer sammen. Rommet har Ok størrelse, fin utsikt, moderne lamper, men grelle farger, senepsgul og rustrøde vegger på rommet og i gangene er verken moderne eller stilig. God seng, det beste ved hotellet sammen med arkitektur og utsikt. Badet derimot er en katastrofe, hvite kjedelige og billige fliser som du finner på en institusjon . Konklusjon: hvem f### har designet dette hotellet ? Den interiørarkitekten bør få stryk karakter, for potensialet er meget bra. Mal om og kast ut stygge rare møbler, så får man et flott hotel.

Dato for oppholdet: juni 2020
3  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Info Clarion Hotel The Edge, General Manager på Clarion Hotel The Edge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære Bunny-and-Clyde.
Tusen hjertelig takk for besøket og for tilbakemeldingen. Vi har tidligere fått svært gode tilbakemeldinger på designet, så det var trist å høre at opplevelsen av interiøret ikke sto i stil med dine forventninger. Vi tar den med oss videre i vårt forbedringsarbeid.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake i nær fremtid :)

De beste hilsener,
Ida Kristine Jakobsen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser