Kjære Odd H.
Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på den da tilbakemeldinger fra våre gjester er vårt viktigste verktøy i vårt forbedringsarbeid.
Dessverre så ble noen dager i Juli svært vanskelig å planlegge for oss, da vi hadde flere dager hvor vi fikk overraskende mange bookinger på samme ankomstdag. Vi kunne få opp til 60 ekstra solgte rom en dag, noe som er svært uvanlig. Når man er på ferie så er det ikke alltid at man booker i god tid i forveien, og det vi også erfarte var at mange ønsket å vente til den siste timen før frokosten stengte med å spise. Smittevern er noe vi tar på aller høyeste alvor, så vi er utrolig lei oss for at vi noen dager i sommer fikk kødannelse i frokostsalen. Vi har prøvd så godt vi har kunnet å informere gjester ved innsjekk om å ikke vente helt til sist med å spise frokost, vi har satt opp skilt og informerer om å holde avstand, og vi har økt frekvensen på vårt renholdsarbeid m.m.
Vi har lært mye gjennom denne perioden som gjør at vi nå er bedre forberedt på uforutsette situasjoner som kan oppstå nå under denne pandemien, og jeg håper du ønsker å gi oss en ny sjanse ved en senere anledning, slik at vi kan rette på inntrykket du fikk i sommer.
De beste hilsener fra
Ida Kristine Jakobsen